Foto

Var ute med Rebecca och fotograferade kaninerna. Leo börjar bli gammal och satt för det mesta still, annars så sprang han raka vägen till Cocktail och Sunny. Cocktail har väldigt mycket energi och kan inte sitta still, men det blev nog några bra bilder. Sunny är liten, söt och tjock men har för mörk päls. Jag har inte kollat bilderna ännu för Rebecca har dem. Men jag ska kolla på dem efter middagen.

Hata Stallet.se!

Stallet.se kan liknas vid Piratebay. De själva "stjäl" inte bilder, men deras medlemmar gör det.

Även fast det är förbjudet enligt hemsidans egna regler så görs inget åt det. Hur mycket mer ska "vi" fotografer behöva stå ut? Småbarnen säger att det är de som har fotograferat bilden och många av bilderna på deras s.k djur har redigerade bilder. Dvs, de har suddat bort Copyright tecken och hemsidans/fotografens namn. Barnen verkar veta att det är fel som de gör. Frågar man dem om det är de som har fotograferat bilden så svarar de ja. För att få dem att sluta så måste Stallet.se komma på hårdare straff (på hemsidan) så att småbarnen slutar stjäla bilder. 

Jag vill inte att hemsidan ska få finnas kvar mer. För att få reda på vem som har stulit en bild så måste man ha ett domstolsbeslut. Men det är SÅ många småbarn som stjäl att det i princip skulle vara omöjligt att kunna få reda på alla. Vad ska man göra för att alla bildstölder ska sluta? 

Jag vill att mina bilder ska finnas där de är, på min blogg och min hemsida, inte på Stallet.se hos en unge som säger sig ha fotograferat bilden.

Äntligen :*

Kom hem från Vikingamarknaden i Kungälv för ca 2 timmar sedan. Hade med min syster Susanne och träffade Anna, hennes pojkvän och Eskil :) Först gick Susanne och jag och köpte en heliumballong (Svampbob) Typ alla småbarn fick stora ögon och sade; "Svampbob!!". Sedan kom Anna och hennes kille. Vi gick runt och kollade lite på marknaden och när Eskil kom så gick vi och åt fika på ett kafé. Men innan jag hann sätta mig ner för att äta på min kladdkaka så hade jag fått tid att gå och pierca mitt öra. Så jag sprang iväg till stället jag skulle göra det på. Blev verkligen jätte nöjd över den! 
Nu har jag kollat på Big Momma 2 med min familj (rekomenderas!) och ska nog inte göra så mycket mer idag (:

Godmorgon (:

Jag vaknade för ett tag sedan och sitter nu och kollar på film på min dator (: 
Efter mycket tjat på min mamma så får jag ta ett ytterligare hål i mitt öra :'D Jag ska förmodligen göra det imorgon eller nästa vecka. Längtar verkligen! (: 

I'm back!

Har kommit hem nu! Jag och Anna var borta på backaplan och gick runt i butiker och kollade på roliga saker. Sedan åt vi McDonalds innan vi gick till Triumf glasscafé och köpte godis. Sedan åkte vi in till nordstan och gick runt en stund innan vi gick och satte oss på centralen för att vänta på Eskil och Annas pojkvän (: Sedan åkte Anna och hennes pojkvän hem och jag satt kvar och snackade i typ 50 minuter innan jag hoppade på min buss. På bussen satt det ett antal onyktra killar/gubbar/män (kalla dem vad du vill) som skränade en del. 
En av dem ubrister högljutt; GÄNGA!
En man bakom, som är full säger; Om du inte vänder dig om och håller käften så slår jag in näsan på dig!
Killen; Jag tror han där bakom är lite sur...!

Senare på busstationen i Kungälv går killen och hans kompis och frågar efter tändare. Killen går fram till mig, lägger armen om min axel och frågar; Har du tändare? 
Jag; Öh... nej!?
Sedan gick han vidare...
Det var jätte äckligt och hemskt. 
Och sedan kom bussen och jag kunde åka hem! (:

Godmorgon!

Godmorgon (: 
Nu sitter jag och äter frukost. Måste gå upp 6 kg för att komma upp till normalvikt så jag jobbar på det ;D Idag ska jag till stan med Anna och min buss går om mindre än en halvtimma, så jag har god tid på mig att äta upp :)
Vet inte när jag kommer hem, men det blir väl någon gång... (:

Godnatt

Inatt ska jag lägga mig tidigt (: Ska träffa Anna och åka in till stan för att sedan gå runt och vänta på hennes pojke som kommer till Gbg (: Får se vad vi hittar på i stan imorgon, förhoppningsvis så blir det roligt. Annars får vi typ.. kolla på bio eller något :) 
Ikväll har jag suttit och kollat massa klipp på Youtube och chattat en hel del (: Men som sagt så ska jag sova snart.
Har även tränat... dvs fånga Chico och stoppa in honom i buren igen. För att fånga måste man jaga, och man blir riktigt anfådd! Men tillslut fick jag tag på honom (:
Skriver antagligen inte mer idag, så godnatt!

Fotografering

Var ute med Susanne idag och fotograferade lilla Sunny (: Blev rätt nöjd med bilderna faktiskt, ska ta och fixa hemsidan senare också (www.ArnavPhoto.se) Här är resultatet; 



Meningslöst!

Alltså.. lov är helt meningslösa! Man sitter ju ändå bara hemma och ugglar och nördar sig framför datorn! I skolan gör man iallafall nytta som att lära sig nya saker... Och att bo ute på landet suger verkligen! Visst är det vackert, men man kommer ingenstans. Jag vill flytta in till stan där man kommer närmare människorna.
Jag har iallafall gått en liten bit med Sunny och Cocktail idag för att motionera dem. Och nu sitter jag och nördar Farmville och www.Tjuvtittat.se. bättre än såhär kan det faktiskt bli!

Smärta!

Hur kan det göra så ont? Jag hatar verkligen tandställning, iallafall när de har ändrat på den och dragit åt den. Det gör så fruktansvärt ont att det finns inte! Man kan ju inte äta någonting. Och sedan dör man av hunger. Inte bra det här... speciellt inte när man väger 44 kg, är 164 och är 17 år x) Tandläkare är inte bra!

Tandläkare

Bonsoir!
Idag var jag hos tandläkaren. Somnade sent och gick upp kl 5, väldigt bra kombination! Åt en stadig frukost och har inte varit hungrig på hela dagen (: Sedan var jag hos tandläkaren i 40 minuter. De bytte massa saker i munnen på mig och nu skaver det, usch! Övre käkens tänder gör lite smått ont och jag kan inte ens tugga gurka! 
Jag träffade en kompis och vi satt och snackade på ett café i två och en halv timma. Sedan åkte jag hem (: 
När Susanne skulle göra sallad till maten så lyckades hon skära mig med kniven i min arm. Som tur var så blev det bara ett ytligt skrapsår. Nu ska jag äta upp mina chips och chatta med kompisar (:

Galen bild på Sunny x)

*suck*

Ska till tandläkaren imorgon kl 7.30 och fixa till tandställningen. Måste gå upp klockan 5! En typisk sak är att västtrafik sätter ut bussarna på väldigt korkade tider, så jag kommer inte komma i tid imorgon! Usch! Får hoppas att jag på ett eller annat sätt kan komma ner i tid. 
Idag lagade vi äpplepaj. Hade massor med äpplen som snart kommer bli dåliga, och då kan man lika gärna göra en god paj (: 
Jag har också laddat ner massa teckensnitt i sökandet på det teckensnitt som är Copyright tecket på bilderna på www.ArnavPhoto.se. Håller på att installera 1368 teckensnitt nu, och det tar sin lilla tid. Teckensnitt finns att hitta på; www.dafont.com eller www.fontface.com.

Huh..

Jag ogillar www.rajjarn.blogg.se STARKT! I början kanske det var roligt, men nu har det gått till överdrift! Vad vill han egentligen? Om han kommer bli känd så kommer det iallafall inte vara för något bra som han har gjort. 

Nu är jag jätte trött och ska sova (: Godnatt!

Godmorgon

Godmorgon 8'D Vaknade för ett litet tag sedan och har suttit och chattat. Fixade så att jag kom åt hårddisken så nu kan jag kolla på film! Ska kolla på Taxi 1 och sedan äta frukost (:

Kramp!

Usch! Min vänstra fot har fått kramp! Först var det bara två små tår, men nu är det hela foten och stortån står rakt ut o,o Det gör verkligen jätte ont! Och det är nästintill omöjligt att få bort >'< Ska försöka på ett eller annat sätt med att få bort det.

Neutral dag

Seg dag idag! Hade mattelektion första lektionen och fick tillbaka matteprovet som det gick jätte bra på. Fick MVG - (A) Bättre än vad jag trodde (: Sedan så var det domkyrkan som jag motvilligt gick till. Sedan var det massa lektioner och sedan slutade jag för dagen, 15.20. Kom hem vid halv 6 eftersom västtrafik är såå bra på att planera bussar. Jag har inte gjort så mycket mer än att ha ätit middag och lagt mig i sängen för att chatta (: Vilket jag ska fortsätta med ett tag till!

Gymnasiedag

Idag var det gymnasiedag på Chalmers (: Jag valde biologi på förmiddagen och matematik på eftermiddagen. Tycker inte att det var något speciellt. Det enda som var roligt var att vi fick laborera på biologin. Vi skulle göra mjölken laktosfri (y) Det var aningen spännande :) Igår pluggade jag klart på min matte och biologi. Har inga fler läxor för denna veckan. Bara imorgon kvar, sedan så är det lov! Längtar verkligen! Ska bli skönt att få koppla av en vecka och träffa kompisar (:

Nässpray

Tjoho!

Jag har legat lite på latsidan de senaste dagarna vad gäller bloggen. Kanske ska börja bli lite mer aktiv... Jag har börjat överkonsumera nässpray! Nässpray är som drog. Den är något som man gärna använder när man känner att det blir svårare att andas och man njuter verkligen att kunna andas utan några hinder! Man kanske ska förbjuda nässpray... det är nog inte så bra att överkonsumera det skulle jag tro. 


Toffeldjur!

Hade biologilaboration idag. Jag och Linnea kolla på våra smådjur i mikroskop och hittade dessa små varelser. Jag plockade fram kameran och fotade dem! (: Inte en jätte bra bil, för de var riktigt snabba! Den stora saken till höger var ett fröskal :) Nu ska jag gå och kolla på House =D

Godnatt

Nu ska jag sova! Är verkligen jätte trött vilket jag har varit hela dagen idag. Godnatt!

Västtrafik = fail!

Västtrafik har gjort det igen!
Imorse när jag skulle åka till skolan så KOM INTE BUSSEN i Kungälv. Stod i 8 minuter och väntade på den innan en buss kom. Jag frös, fick ont i axeln och kom 20 minuter försent till skolan (y)
När jag och Linnea skulle kolla till våran höinfusion hade det börjat växa gräs i den O,o Trodde den skulle ruttna? Men tydligen gör den inte det. 
Sedan när jag skulle hem så står det på tidtabells tvn att bussen till Lilla Edet ska gå 16.25. Men den bussen går bara till Diseröd. FAIL på västtrafik! De är slarviga! Kan inte någon lära dem lite hyfs?
Höinfusionen med gräs;

Buss

Västtrafik har failat - Igen! Berättar mer om det senare.
Är på bussen hem nu. Pappa ska hämta mig i Diseröd så jag slipper vänta i två timmar i Kgv. Ska hoppa av, så ciao!

Godnatt!

Ska sova om 45 minuter. Har bara tråkiga ämnen imorgon ; Franska, Engelska, Historia och Idrott. Sedan ska jag spela fiol också. Kollade på Parlamentet förut, och Johan Glans är bäst! 
Fotade idag och här är en bild (: Godnatt!






Picture (:

Mamma tvingade ut mig i istiden. Jag tog med mig kameran och fotade Sunny och Cocktail :)

Rekord!

Godmorgon (:
Igår slog jag mitt "Rubiks kub" rekord ='D Denna gången klarade jag den på 1 min och 39 sek :'D Skulle sova, men kunde inte så jag låg i sängen och löste den (y) Nu sitter jag och äter frukost. Ska städa mina gerbilers burar och ta hand om kaninerna. Får se om jag orkar gå ut och fota. Det är rätt kallt ute...

Yeah!

Har suttit och nördat rubiks kub hela kvällen. Tog tiden och klarade den på 1 min och 51 sek :'D Måste träna mer så att jag får en bättre tid!


Three faces

Tjoho! 
Idag har jag faktiskt varit duktig och spelat fiol, lagat mat och städat rummet. Man kan äntligen se mitt golv! Det har inte hänt så mycket idag egentligen. Har mest slappat och chattat... Och kollat på TV. Försökte få PS2 att fungera vilket det gjorde efter många olika placeringar på sladdarna. Men när jag väl fått igång den så hittade jag inte spelet som mina kära systrar slarvat bort, så det blev inget. Ska tvinga dem att leta (: 
Satt faktiskt och redigerade en bild på Linnea, Paulin och Alexandra. Satte ihop deras ansikten till ett ansikte :) Får se vad de tycker om bilden :)

Pling-plong 8'D

Godmorgon! 
Det var verklien jätte skönt att få komma hem och sova i sin egna säng! Idag ska jag försöka städa lite och kanske öppna kemiboken. Igår på vägen hem lärde jag mig att räkna till tio på hebreiska (y) Vill lära mig arabiska också! Ingen som lär ut gratis? (A) 


Slänger upp två bilder på mig från restaurangen Pong (:


Äntligen hemma!

Kom hem vid halv 9 på kvällen (kom till Gbg ca halv 8) eftersom pappa höll på och velade runt (: Vi hämtade tv saken på Maxi. När det var vår tur ropade kassörskan : Arton! 
Då kommer pappa med: BINGO!!
Sedan så ber hon om hans ID och då svarar han: Känner du inte igen mig? 
Hon blev lite chockad men fattade sedan... xD
Det vi gjorde i Sthlm var följande:

Dag 1 - Onsdag
Hoppade på bussen och åkte i ca 7 timmar till Sthlm. Väl framme gick vi till våra rum och bytte om (men vi fick inte vårat rum först eftersom det inte var städat). Sedan åkte vi till Riksdagen och fick en rundvandring med Annelie Enochsson. Var även med på voteringen om FRA eller vad de röstade om. Kan inte direkt säga att jag fattade något xD Efter riksdagen hittade vi ett ställe att äta på. (Med vi menar jag ; Mig, Linnea, Paulin, Caroline, Alexandra och Felicia). När vi ätit gick vi till operan och såg på "Barberaren från Sevilla". Den var faktiskt roligare än vad jag trodde! Sedan letade vi oss hem och jag somnade en kort stund efter att jag lade huvudet på kudden.
Dag 2 - Torsdag
Vi fick en guidning i Gamla Stan och kan tala om för er att det var svinkallt! Höll på att frysa ihjäl i princip. Därefter hade vi lunch och hittade ett ställe att äta på, sedan gick vi runt en stund. Därefter åkte vi till tekniska muséet, vilket var jätte roligt! (Bara för att jag är naturnörd). Efter besöket blev vi avsläppta i stan och gick runt tills vi skulle äta middag med klassen på en restaurang som heter Pong. Jag drog upp min kamera och fotograferade. Sedan började vi alla göra massa miner vilket följdes av skratt. Jag blev väldigt flummig och skrattade och höll på en del, även när vi gick hem till vandrarhemmet. När vi kom fram så bytte vi om och Alex och Felicia kom till vårat rum och vi snackade och höll på. Jag somnade rätt fort eftersom jag var trött, mitt upp i alltihop.
Dag 3 - Fredag
Sista dagen i Stockholm tillbringade vi på naturhistoriska muséet. Vi åkte ut till muséet och gick där ett tag tills vi åt mat och sedan satte oss på bussen som skulle ta oss hem. Vi kollade på alla avsnitt av "Mysteriet på Greveholm" och den äger lätt! Hade köpt lite godis innan som jag satt och mölade i mig (: Efter ett par timmar var vi äntligen framme i Göteborg! (:

Fransk Ostpaj

Har precis geggat ihop en pajdeg till "Quiche Lorraine" eller på svenska; Fransk Ostpaj. Väntar bara på att mamma ska komma hem med den rökta bogen så att jag kan göra klart pajen. Ska sedan packa ner lakan och kläder, åker imorgon...=/

Älskade Göteborg <3

Imorgon åker jag troligtvis till Stockholm, tyvärr =/ Varför ska man åka norr för? Jag har det jätte bra i Göteborg <3 Ska gå upp tidigt (kl 5) för att åka till Göteborg och sedan buss till Stockholm. Vem på skolan kom på den idén? Förhoppningsvis överlever jag, men det är inte säkert (: Om jag slutar skriva vet ni vad som hänt (Y)

Matte prov - Done

Äntligen har jag gjort provet! Blev fel på två uppgifter, men får se hur det gick senare. Det kändes iallafall bra =D Sitter på bussen hem nu (gick 20 minuter tidigare från Fysiken) och ska snart hoppa av (: Bussen till Kungälv var full med småglin och det kommer denna också bli snart xD Jag ska sova när jag kommer hem, och kanske plugga kem (: Ciao <3

Godnatt!

Nu ska jag sova! Jag har pluggat massa matte och förhoppningsvis kommer de gå bra. Önska mig lycka till!

hoho 8'D

Sitter i bilen på väg hem (: Susanne fick massor av skäll stackarn, eftersom hon aldrig tränar på sin fiol (: Men jag är inte lat inte! När jag kommer hem ska jag plugga matte, har prov imorgon så önska mig lycka till (Y)

Fiol

Sitter på bussen hem nu (: Hade Ergonomi "prov" idag på idrotten, sista lektionen. Jag hann med den tidiga bussen så jag kommer komma hem tidigare så jag kan plugga matte (Y) Har ju prov imorgon ;D Sedan ska jag spela fiol :) Här är den första bilden på min nyaste fiol :)

Har ingen smart rubrik

Igår var mamma och pappa inte hemma eftersom de skulle kolla på bil och köpa modemet. Jag satt och pluggade matte (!!), kollade på Ice Age 1 och 2, letade fram PS2 och fick den att fungera och sedan åt jag ett uppdelat äpple med chokladsås (uppdelat eftersom äpplet fastnar i min tandställning -.-). När pappa kom hem fixade vi modemet och internet fungerade fortfarande inte! Men efter att ha granskat sladden och kapat den på två ställen så fungerade bara en av de tre sladdarna vi fick. Varför de andra inte fungerade vet vi inte... Och den saken man stoppar in i telefonjacket hade exploderat den med (Y) 



Goodnight

Ska sova nu eftersom jag är trött (nehe?). Imorgon ska jag plugga matte, som jag har lovat mig själv väldigt länge! Måste använda min tid bättre. Godnatt (:

Ergonomi

Sitter och läser om Ergonomi (tråkigt) och ska ha "prov" på det på måndag -Inte roligt! Jag gillar inte ens idrott! Det är onödigt enligt mig (: Tycker inte om att röra på mig. Tur att jag är smal som en sticka!

Äntligen!

Pappa har äntligen fått igång bilen, men aningen försent... Imorgon ska han hämta modemet hoppas jag, så att jag slipper ha hans (: Nu ska jag smälla i mig popcorn och leka med patienserna på datorn!

Problems...

Lyckad dag idag alltså...! Det går inga bussar ute på landet, max tre per dag när det är helg. Och när man hade tänkt att kunna få skjuts in till stan, ja då fungerar inte bilen. Pappa  skulle byta någon pump i bilen och hela motorn rasade ner. Han har hållit på sedan halv sju imorse för att få den att fungera, tur att han har varit bilmekaniker, annars vet jag inte hur detta skulle kunna gå. Får hoppas på att han får igång bilen så att jag kommer iväg idag. Annars får jag sitta här och uggla som vanligt...

Bon Matin!

Vaknade nyss och ska snart äta frukost. Sedan ska jag åka hem till Anna men får se vad mina föräldrar har planerat :) Det är verkligen skönt att få sova länge för en gångs skull! Varje dag denna veckan har jag försovit mig och haft i princip 20 minuter att fixa mig på. Men nu i helgen ska jag bara soooova <3

Natten kommer smygande...

Nu ska jag sova snart! Ska upp och åka till Anna efter 12 eftersom hon ska sova tydligen O,o Men iallafall, bussarna går aldrig ute på landet så mina föräldrar kör mig till henne och så tar jag buss därifrån så jag slipper vänta på att klockan bli 17 i göteborg eftersom det är tråkigt (: Sov så gott!

Hatar respektlösa småungar!

Satt på bussen hem idag efter en "hård" skoldag. Efter 9 timmar som man varit vaken är man extremt trött! Men det verkar inte småungar fatta. Jag minns inte när de gick på bussen, men jobbiga var de! De satt och spelade hip hop och skit bakom mig! Jag var nära på att strypa de respektlösa skitungarna och fick behärska mig så att jag inte sa något olämpligt. En av ungarna sa: "Höj musiken! Någon kommer flippa snart!!"
Liksom, seriöst? Vart finns respekten för andra människor? Det finns liksom fler än dem. Efter en dag på jobbet/skolan är man TRÖTT och bara för att små skitungar skiter i skolan och skolkar så betyder inte det att alla är som dem! Föräldrar, ni måste lära era barn vad respekt är! När jag var 6 år var jag jätte rädd för de som var äldre än mig. Men nu för tiden kan 6 åringar kläcka ur sig vad som helst om de äldre. Jag är bara 17 år och kanske låter som en 60 åring, men jag håller med om att respekten för äldre har försvunnit. Märkte det i högstadiet när elever kunde käfta emot en lärare och fick "status" av det. Usch! Gör världen bättre, skaffa respekt för andra!

No kladdkakor!

Det blev inga kladdkakor. Kakaon var slut... Mitt fel! Eftersom jag gjorde fel på chokladsåsen till glassen så blev det en fyra gånger för stor sats och där rök all kakao (A) Får överleva på goda "Bräckebod" kakor från Göteborgs kex istället. Den fabriken finns i Kungälv och gör att man nästan dör av sockersug när man känner den goda lukten när man åker förbi med bussen...
Snart ska jag leta fram "karneval" kläder, dvs färgglada kläder inför Alexandras "party" imorgon :) Men jag har inga så jag får se vad jag gör... Ska iallafall försöka plugga lite matematik innan jag somnar, har trotsallt prov på tisdag *panik* Nu ska jag göra något annat... Baii (:

Jippie!

Jag har fått låna pappas 3G sak eftersom han ska sova så nu har jag internet! Ett liv utan internet är som att dö! (Jag är en stor nörd). Pappa har även köpt ett modem för 66 kr på Tradera så han ska hämta den imorgon :'D Lycklig, lycklig, lycklig! Imorgon ska jag till Alexandra vid femtiden och ska försöka hitta på något att göra fram tills dess :) Nu ska jag kanske baka kladdkaka med Susanne :)

Internetlös

Igår vid tretiden slog blixten ner i en telefonstolpe så modemet i mitt rum exploderade. Jag låg och sov (vilade eftersom jag var trött) när hela rummet lystes upp samtidigt som det small. Jag for upp som ett skott ur sängen och drog ur alla sladdar som satt i vägguttagen. När jag kom till modemet kände jag att det luktade bränt och den var svart. Darrade som ett asplöv en bra stund efteråt. Sedan öppnade jag modemet och kunde se att det hade "exploderat" på fyra ställen. Inget internet på ett tag för mig då...

Nu sitter jag i skolan och väntar på nästa lektion som är bibelkunskap. Har haft två håltimmor idag (från Domkyrkan och Historian) så jag har inget bättre för mig än att sitta vid datorn samtidigt som de andra också leker vid datorerna. Efter skolan ska jag träffa en kompis (:

Cya!

Håll kontakten!

Har precis ätit mat. Har varken ätit frukost eller lunch så jag var lite hungrig. Just nu ligger jag i sängen och bara slappar. Det regnar ute så det går inte att vara ute och fotografera - Det suger!

Jag är trött på människor som vill att man ska hålla kontakten men som själva inte försöker och engagerar sig. Jag försöker hålla kontakten med flera personer, men de bara svarar kortfattat och skiter i att kontakta mig tillbaka. Usch! Ni är inte värda att ens kallas som kompisar. Vill ni ha kvar mig som kompis/vän så kontakta mig då. Annars kan ni fortsätta skita i mig. Nu ska jag bara bry mig om de som är mig nära.

Kan någon vettig människa tro på Gud?

Har precis slutat skolan och sitter på bussen hem. Temadagen tycker jag har varit bra och intressant. Det var en man som skulle "bevisa" att det finns en högre makt, och att det inte går att bevisa att det inte finns en högre makt. För mig var det intressant att få höra de olika argumenten om varför Gud finns. Det finns trotsallt inte bevis mot att han inte finns.
När jag kommer hem ska jag försöka plugga lite kemi och matte. Och franskan finns till hands om jag har tråkigt.
Igårkväll satt jag och pratade med Anna i ca en timme och jag har upptäckt att jag saknar henne så mycket Vi måste träffas snart, eller åtminstone prata igen!

Ett tips till er som älskar vacker musik; Yiruma - River Flows In You. Den är så underbart vacker! Jag grät nästan första gången jag hörde den. Kanske för att många påstod att den låten skulle varit med i Twilight som Edwards låt till Bella. Kanske har den stämpeln gjort att låten blir så mycket bättre än vad den är. Men jag älskar den!

Godnatt

Nu har jag haft jättetråkigt hela kvällen och ska sova nu. Har haft så tråkigt att jag t.o.m pluggade franska! Nu snackar jag i telefon med älskade Anna men ska snart sova (: Godnatt!

Mattias Klum

Jag klarade den förbannade fysikuppgiften! Satt i princip hela dagen igår för att kunna lösa den. Det visade sig att jag hade fel inställning på miniräknare så att svaret blev fel. Och jag hade rätt uträkning! Men det löste sig efter att jag ändrade till rätt inställning och mitt liv fortsätter som förut. Senare åkte jag, med många andra i min skola, till Burgården för att höra Mattias Klum prata. Han är proffsfotograf, och det finns inget tvivel på att han INTE skulle vara det! Han är otroligt grym på att fotografera och är från och med nu en stor förebild (:

Imorgon är det temadag i skolan, med temat "Kan en vettig människa tro på Gud?". Slutar efter den "förläsningen", dvs kl 11.30. Värsta skönt!
Har även märkt att jag inte lägger upp bilder så mycket.. beror mycket på att jag inte är ute och fotograferar. Hatar att det regnar och blåser -.- Men här är en bild iallafall (:


Godmorgon

Har pallrat mig upp ur sängen och klätt på mig. Fixade till en smörgås så jag ska bara äta upp den och sedan cykla iväg till bussen. Jag hatar mitt hår förövrigt som aldrig vill göra som jag vill!

Fortfarande ingen som vill ha mina gerbiler?


"Föräldrar ska betala för sina barn"

Läste idag i metro om ett "nytt" förslag att föräldrar ska få betala för sina barns brott. Men det är väl uppenbart? Föräldrarna är ansvariga för sina barn tills att de är 18 år. Kan inte de hålla reda på sina barn så att de inte springer runt och gör kriminella saker så får de ta konsekvenserna av det. Många föräldrar tror att deras barn "aaaldrig" skulle göra någon något ont, men det stämmer inte. Föräldrar, håll koll på era barn så slipper ni betala för deras brott!


Franska

Jag gav upp fysiken! Det är ju typ... omöjligt? Måste hitta någon smart snubbe som kan hjälpa mig förstå. Övergår till franskan, där behöver jag iallafall inte använda uträkningar och skit för att kunna komma någonvart. Ge mig höstlov nu! Jag vill sova och bara...slappna av. Orkar inte vara smart hela tiden. Aja, ska leta upp någon som kan hjälpa mig. Bye!

Plugg =/

Sitter här och sliter i håret! Jag verkligen hatar när jag inte fattar! Hur svårt kan matte vara egentigen? Har suttit i en halvtimma med samma tal för att försöka förstå hur jag ska lösa uppgiften xD Det är visserligen en C uppgift, men det finns en lösning! Ska nog lägga undan den och försöka förstå fysiken istället. Önska mig lycka till!

Höinfusion

Jag tog en rejäl sovmorgon imorse! Fast egentligen bara 1 timma och 30 minuter. Det var verkligen jobbigt att lämna sängens mysiga värme, och den är så mjuk! Jag kom iallafall nästan försent till bussen men hann slänga i mig en smörgås som min älskade syster Sarah var gullig och gjorde till mig, tack!
Första lektionen: Engelska. Skrev recension om boken "The Host" av Stephenie Meyer. Det gick sådär. Läste ut den för ett par veckor sedan och den är på 619 sidor *skryta*. Iallafall, hade matte och historia och sedan biologi. Först i biologin så hände det verkligen ingenting. Hade laboration så vi skulle fixa höet och hälla på vatten. Och det gick rätt snabbt. I slutet av lektionen kom vi på att vi skulle mäta pH värdet så fixade med en apparat som tog 100 år innan den var klar. Så det blev jättestressigt på slutet av lektionen, men vi fixade det! 

Nu ska jag räkna klart matten så jag slipper göra det senare. Dessutom slipper jag känslan över att aldrig få något gjort.


Sova...

Jag är verkligen jätte trött! Sov bara 6 timmar inatt (ska sova 8!!) eftersom jag inte var trött igår kväll. Men idag ska jag gå och sova tidigt så jag orkar gå upp imorgon. Ska ge allt på bok recensionen! Fick även reda på betyget på min, Alex och Felicias redovisning om Charles Dickens! Betyget: 10! Riktigt glad eftersom jag inte trodde det gick så bra :'D Nu är det bara att fortsätta vara en duktig elev och fortsätta få bra betyg. Inga fler VG här inte!

Nej, nu ska jag sova så jag orkar vara i skolan ända till kl 16. Ska göra min roliga biologilaboration med höinfusion. Godnatt!

Engelska = *dö*

Har "Book review" imorgon på engelskan - Inte kul! Det enda som är roligt är att läsa boken, inte att skriva om den, definitivt inte på engelska. Måste läsa igenom skolbokens tips... Läste "The Host" (Genom dina ögon) av Stephenie Meyer.  Rekommenderar denna bok starkt! Kan ses som skum, men i slutet försvinner den synen på boken (Y)

Pangkakor

Kom hem för någon timma sedan. När jag gick av bussen var det kolsvart utomhus. Såg inte någonting när jag skulle cykla, men som tur var kom pappa och plockade upp mig och cykeln. Nu sitter jag och äter pannkakor och Risifrutti med manna. Har precis packat ner höet och vattnet som jag ska ha imorgon på biologin. Ska ha med mig kameran för dokumentation också (: Har sovmorgon imorgon så jag kan lägga mig senare idag. Nu ska jag äta upp mina pannkakor. Bye!

Tjo!

Måndagar suger! Började med franska som är jätte tråkigt, sedan engelska som är jätte tråkigt, lunch, historia (snackar om Gustav Eriksson Vasa, han som finns på tusenlapparna) och sedan idrott. Spelade golf på idrotten vilket inte var alls roligt, fick ont i armarna och händerna. Golf är inte ens en sport! Nu sitter jag iallafall på Mimers Hus i Kungälv efter att ha spelat fiol. Jag väntar på att klockan ska bli 19:18 så jag kan ta bussen hem med min irriterande syster Susanne som sitter här men sin pojkvän. Ska joina dem i deras intressanta samtal. Ciao!


Godnatt!

Nu har jag pluggat franska, engelska och öppnat fysikboken. Ska upp 6 imorgon och ska nog sova nu.. (: Godnatt!

Glass med chokladsås!

Har spelat fiol nu och blev sugen på glass, så jag tog och gjorde en chokladsås och öste på glassen. Jag misslyckades lite så det blev fyra gånger för mycket sås (: Men gott är det!
Receptet:
1/2 dl kakao
1/2 dl mjölk
1/2 dl smör/margarin
2 dl socker
1 knivsudd salt

Bara att slänga ner i en kastrull och koka ihop. Finns inget enklare! 

 


Skogen (:

Var ute tidigare idag som tidigare sagts, och fotade i skogen. Här är ett par bilder på mysig mossa och ett löv (: Nu ska jag spela fiol. See ya!










.

Har varit ute med Leo och hämtat vatten i både ån och en bäck. Passade även på att fotografera lite. Men nu ska jag städa gerbilernas och kaninernas burar (:

Gaah..

Har ännu inte orkat ta mig ut ur huset, men jag ska försöka göra det... snart x) Ska dra med mig kameran också (Y)

Utflykt

Vaknade för en timme sedan och drog upp datorn i sängen eftersom jag inte orkar gå upp. Vill verkligen att helgen ska vara längre! Den tar slut så fort... Iallafall, idag ska jag kanske få en ny grafritare eftersom den jag har inte är den bästa (den är gammal). Får väl se om pappa köper den idag. Sedan ska jag ut och gå med den lilla och fluffiga kaninen Leo. Vi ska leta reda på ett ställe att ta vatten ifrån till min och Linneas höinfusion. Och sedan ska jag kanske spela lite fiol eftersom jag har lektion imorgon. Kommer ändå sitta vid datorn största delen av dagen och uggla, i hopp på bättre tider. (Alexander, du är jobbig!)
Nedanför; Vit kanin - Leo, Svart kanin - Sunny, "Brun" kanin - Cocktail
(Bilden på Leo är mer av en amatör bild)






FB nörd!

Jag har inget liv enligt Alexander, och det kan nog stämma. Jag måste SLUTA med FB och alla "roliga" spel där. Imorgon ska jag ut i skogen och leta efter vatten till Ekologiprojektet i skolan. Jag och Linnea ska peta på små djur i en höinfusion och sedan ska vi leka med ett par kräftdjur. Och imorgon ska jag be pappa om hjälp med fysiken (kraftmoment) om det inte finns någon smart snubbe där ute som skulle vilja hjälpa (:

Även skönheten har taggar

Det enda positiva med Sverige är at det snart är val. Om man kan ju gissa sig till vad jag tänker rösta på! Längtar.
Fotade mammas ros häromdagen och eftersom jag har så himla tråkigt så lägger jag upp en bild på den! (: Måste skaffa mig ett roligare liv...










Äpplepaj

Hjälpte mamma med att göra äpplepaj på äpplen som ingen ville äta upp. Efter middagen kunde jag inte få i mig något mer men sedan så försvann känslan av att vara mätt så jag tryckte i mig en bit paj med vaniljsås. Måste bara säga att pajen äter man bara för att kunna få äta vaniljsåsen, inte för något annat! Så nu är jag ännu mera mätt än vad jag var innan. Hoppas jag lägger på mig lite grann, skulle behöva det.. x)


Gerbilhonor bortskänkes!

Skänker bort mina gerbilhonor. Säg till om du vill ha dem!





Oj!

Tiden försvinner så fort! Jag vaknade ju nyss. Har iallafall pluggat klart matten och ska börja med engelskan och sedan kemi (: Har även hunnit med att dela ut den stationära datorns hårddisk så att jag kan lägga över bilder på den. Enklare än att ha massa småminnen med bilder (:

Effektivare skolarbete!

Jag hatar att bära på en tung väska som innehåller flera tunga böcker. Kemi- och matteboken är jätte tjocka och väger flera ton! Min axel går sönder så fort jag tar på mig väskan för att ta mig till skolan eller hem (och jag tänker inte börja med ryggsäck). Tänk vad smart om alla böckerna var samlade på ett och samma ställe. Det finns netbooks (jag äger själv en) som är små, smarta och smidiga. Man kan ta dem med sig var man än går, ha med sig mycket text (som finns på hårddisken) och slippa alla skolböcker.
Min idé är följande:
- En elektronisk bok med en hårddisk innehållande de skolböcker man har.
- Kunna bläddra mellan böcker (touch skärm)
- Kunna skriva in sidnumret på den sida man vill slå upp
- Stryka under viktiga meninar, ev anteckna

Det finns redan en elektronisk bok som japanerna har uppfunnit. Men tänk att kunna ladda ner de skolböcker man ska använda och slippa alla tunga böcker! Livet hade blivit så mycket enklare.

Godmorgon!

Det tar emot att gå upp ur den varma och mysiga sängen. Men idag ska jag vara duktig och plugga Kemi, Engelska, Matte, Fysik och Franska. Får väl se hur det går (: Ska väl ut och fota idag också. Men slänger upp en bild jag fotade för ett par dagar sedan (:

.


Tänk vad sömnen gör med oss människor!

Jag tror jag var riktigt trött när jag gjorde bannern och denna blogg. Brukar inte vara såhär...oseriös, men det är säkert bra att vara det ibland =D

Hatar Sverige!

Måste bara säga detta: Sverige är skit!
Och jag har argument om varför, bra eller dåliga - Det får du själv avgöra.

1. Det är OERHÖRT kallt här! Hur ska man överleva liksom? Vi människor är gjorde för att leva i värme, inte i en frys!
2. Vi är med i EU. Hallå? Vad tänkte ni på när ni röstade ja för EU? De disskuterar enbart om hur gurkor ska se ut!
3. Kolla bara på median. De sprider bara falska rykten om människor och ber inte ens om FÖRLÅTELSE! Hade ett annat land skrivit skit om Sverige hade alla blivit totalt upprörda och krävt en ursäkt.
4. Detta är ett fattigt land. Och vi var oerhört korkade som inte tog tillbaka Norge. Kolla vad som har hänt med Norge. De har både Rybak och oljan!
5. Västtrafik. Seriöst? Det finns inga som är mer korkade än de. Bussarna kommer ALDRIG i tid. Och när man väl kommit på bussen är den antigen iskall eller kokhet. Kanske borde pröva med mittemellan?

Vi borde överge detta sorgliga, fattiga land. T.o.m Israel är rikare än detta skitland! Jag längtar tills den dag då jag läst klart i skolan och kan flytta vart jag vill!


Naturmuppen #1

Äntligen fixat klart bloggen! Tog ett tag innan min lilla hjärna fattade hur man gjorde, men vill man genomföra något och kämpar med det så går det! (Dessutom hjälpte Alexander R mig...(tack)) Kanske byter banner någon gång i framtiden men för tillfället får den bo där. Glöm inte att läsa det finstilta!

("Naturmupp" är ifrån min BK lärare som kallade min klass för naturmuppar...)

Ps. Bytte bannern ändå...Ds.


Instagram
RSS 2.0