Sjuk

I tisdagskväll fick jag ont i halsen. Dagen därpå kunde jag knappt äta mat eller dricka vatten för att det gjorde så sjukt ont i halsen. Och inatt vaknade jag ett flertal gånger av att jag var extremt tät i näsan. Gick till läkaren idag efter att jag gjorde mitt nationella prov i engelska, där jag förövrigt skrev ett "Covering letter" om ett webdesign jobb. Hos läkaren fick jag reda på att jag inte hade halsfluss, vilket jag först hade befarat att jag hade, utan att jag istället hade virus som kommer försvinna om 5-7 dagar. Jag känner ingen smak eller lukt och näsan rinner konstant. Och på allt ihop så har jag bibelkunskapsprov imorgon som jag inte är så jätte pigg på att plugga till. Frågan är ju också då om jag ska gå, eller inte gå... Om jag inte går kan jag inte kolla på cortègen med mina kompisar, och om jag går så lär jag inte må så jätte bra efteråt. Men jag får väl se hur jag mår imorgon om jag går eller inte går.

IE, Firefox, Chrome

Vilken ska man använda?
Internet Explorer tycker jag är enbart jobbig. Jag i princip hatar Internet Explorer, även om det är den webläsare som jag växt upp med.
Firefox kan man använda med massor av roliga plug-in program som t.ex. Stylish som gör varje hemsida mer personlig. Man kan helt enkelt styla till sin favorithemsida som t.ex Facebook. Dock är Firefox långsamt men man kan styla till själva webläsaren.
Google Chrome är den webläsare jag använt den senaste tiden. Den är lätt att använda, snabb och man kan också skaffa nya teman till sin webläsare. Dock kan man inte styla sina favorithemsidor.
Hastighet tycker jag är viktigast för en webläsare, men också utséendet.
Chrome är ändå den webläsare jag tycker bäst om av alla tre.
Den är snabb, snygg och kontrollerar stavning, vilket inte de andra tre gör. Och att den kontrollerar stavning är något som jag älskar! Om man är osäker på ett ord så fixar Chrome det. Men just nu kör jag Firefox för att vidga mina vyer och för att helt enkelt testa något nytt.
Men jag rekommenderar Google Chrome starkt!

Älska Västtrafik!

Jag fick pengar ifrån Västtrafik idag i form av några värdecheckar. Samlar till ett nytt fritidskort eftersom mitt går ut den 3 juli, så jag har lite tid till att spara. Just nu har jag 275 kr, saknas bara 310 kr, men det kommer gå fort att få ihop!
Just nu sitter jag och försöker koncentrera mig på matten eftersom jag har prov imorgon, men det går inte så bra =/ Jag ska börja med att stanna kvar på biblioteket i Kungälv istället för att åka hem och plugga, det funkar mycket bättre än att sitta hemma och distraheras av datorn (a)

Vet ni hur skönt det är att sova på bussen? Det var kö på motorvägen till Kungälv och mina ögonlock kändes så tunga att jag inte kunde motstå att vila en stund. Somnade med mobilen i handen när jag skulle skriva ett sms till en kompis och vaknade 10 minuter senare och var nästan framme. Var inte heller ett dugg trött efter min lilla power nap. Rekommenderas starkt!

Slänger också upp lite färg i form av en bild på några mysiga blommor jag hittade i köket i söndags (:

Tävlar!

Nominerade min bild till Bilddagbokens tävling om Vårkänslor. Och jag kom med! Ni som läser detta måste rösta på min bild =D

Lite påskbilder

Påsken tog slut för några dagar sedan, men hemma hos oss är den fortfarande kvar! Fjädrarna i granen skall få vara där fram tills midsommar,  sedan kommer små blommor inta granen istället =D
Idag ska jag i alla fall spela lite BurnOut, träna på fiolen, städa, laga mat, plugga...
Här kommer i alla fall några mysiga påsk bilder :)

Origami

Här är då två små figurer jag vikt. En dinosaurie och en mindre avancerad kanin. Lyckades vika Prison Break svanen efter en timma eller två. Det var inte det enklaste, men jag lyckades.

Ett år

Mycket har hänt under under påsken. Natten till långfredagen dog våran undulat Chico <3 Igår fyllde min kusin år och idag var det exakt ett år sedan jag kom hem ifrån Polen där jag med en grupp besökt koncentrationsläger etc.
Nu har jag dessutom lärt mig origami. Jag kan göra några blommor och några djur. Det är sjukt kul och är faktiskt inte särskilt svårt. Trots att man är nybörjare blir faktiskt resultatet bra. Så nu ska jag fortsätta vika några djur till ;D

Harel Skaat - Milim

Jag älskar Israels bidrag till ESC <3
Sjukt  mycket bättre än Sveriges bidrag :*


Instagram
RSS 2.0