Systern min


Låt din vilja ske

Låt din vilja ske - Youth 2010
Awesomeness!

Vinter


Årets julklapp

En 7x7x7 kub. Mums!

Bakterietransformation

Går ju natur och älskar verkligen biologi! Så därför valde jag att läsa kursen "Biologi Breddning". Och det är Freakin' Awesome!
Förra veckan lekte vi lite med DNA och bakterier. Vårat mål var att transformera E.koli bakterier så att de blev självlysande (när man lyser med UV ljus på dem). Resultatet fick vi se idag, och det var lysande! (hoho)

Fri, Friare, Friast

Vet inte ens om adjektivet kan böjas så, men eftersom det egentligen inte finns något som är rätt eller fel så får det heta så!

Tandställning av vilket resulterade i en oerhört glad Angelica. Kolla själv :D


Rabbit of awesomeness

Var ute häromdagen och tog lite vintriga bilder på min tjocka boll Sunny. Både bilderna fotades med min telezoom. Under lovet (förutsatt att snön ligger kvar), så kommer jag förmodligen att vara ute en hel del med kaninerna och kameran!

Juletider

Trots att det är 9 dagar kvar till jul så syns det inte hemma hos mig! På söndag är det fjärde advent, och vi har inte tänt ett enda adventsljus! Det är bara huset som är pyntat på utsidan med fina ljus. Den 1a December varje år brukar vi också köpa en gran och ha utanför köksfönstret som vi sätter ljus i. Den ser man inte röken av i år! Kan i och för sig bero på att bonden inte verkar sälja några i år.
När min mor kommer hem på fredag så får hon stå för julpyntningen. Vi andra har verkligen ingen tid alls till det!
Några bilder fotade med mitt starfilter;


Instagram
RSS 2.0