Cube

Vad gör man när man inte har något bättre för sig? Jo, man sitter och leker med Rubiks kub =D Detta är storlek 5x5x5, annars kallad för "Professor's Cube". Har redan en 4x4x4, 2 st 3x3x3 och 2 st 3x3x3. 
Steg för att lösa kuben; Lösa centerkuberna så att de blir som ett enda center (som i 3x3x3 kuben). Därefter lösa kanterna så att de räknas som en enda kantkub (som i 3x3x3). Sedan löser man allt som vanligt i en 3x3x3 kub (:

Uttråkad

Känns som att mina fysiska aktiviteter har minskat... Enda gången jag rör på mig är när jag sätter mig upp i sängen, går för att äta mat, kolla till kaninerna och sedan hamnar man i sängen igen (y). Och hela tiden sitter jag vid datorn o.o

Ända sedan jag skaffade min kamera, för två år sedan, så ville jag fota en soluppgång. Och eftersom man går i skolan 3/4 av året och sover resten av tiden så har det aldrig blivit av. Men häromdagen tog jag tjuren vid hornen och stannade upp till 4.45, eftersom det var då som solen skulle gå upp. Oturligt nog så var det molnigt ute, så ingen soluppgång för mig. Men jag fortsatte vara vaken till 7 på morgonen. 
Dagen efter så hoppades jag på att det inte skulle moln igen. Så jag var uppe till 4.45, gick ut och såg till min besvikelse att det var moln. Jag och min syster drog i vilket fall som helst ner till byn med förhoppningarna om att molnen skulle skingra sig en aning. Men det var ingen sol då heller. Men himlen var vacker färgad ändå, på sina ställen och vi tog många söta bilder ändå, även fast vi inte fångade soluppgången.

Sommar

Då har man fyllt 18 år (den 27 juni) vilket firades med ett släktkalas med 3 cheesecakes, två tårtor och massa mer mat. Fick en elfiol (!!), 5x5x5 kub, smycken, högtalare, hårdisk etc.
En underbar födelsedag med andra ord (:
Det är lite mindre än två månader kvar på sommarlovet, men det känns som att det nyss började. Har hunnit kolla på alla säsongen av How I met your mother, påbörjat Desperate Housewives och legat ute i solen och solat. Ska ta och bada på "riktigt" någongång. Har bara badat i poolen än sålänge. Men det kommer nog inträffa någon gång...
En vårbild ;


Instagram
RSS 2.0