Ludovico Einaudi - A fuoco

Huh, jag tror jag är kär i denna låten!
Spotify: Marco Decimo – Einaudi: A Fuoco

The Winter

Jag älskar mina kaniner. Men jag hatar att behöva gå ut och ge dem nytt vatten varje gång som det frusit till is. Så det jag hatar mest med vintern är kylan. Jag hatar att behöva ta på mig så mycket kläder för att inte frysa när jag går på stan eller helt enkelt ska till bussen halv sju på morgonen. Jag hatar att jag inte kan gå i linne och shorts utomhus. Och att jag till och med måste ha något på händerna för att de inte ska bli kalla, torra och göra ont.
Men det finns nog inget vackrare än en soluppgång på vintern. Att se solens strålar försöka komma igenom dimman och får snön att gnistra.
Det bästa med denna tiden är i alla fall att det har blivit ljusare. Solen går upp vid 7 och går ner vid 18. Man blir inte lika trött, vare sig på förmiddagen eller eftermiddagen. Anledningen till att jag gillar denna tiden beror nog enbart för att man har kunnat skymta glimtar av våren. Sommaren kommer nog snart. Och den får väldigt gärna vara varm, utan jobbigt regn!

Blåst

Känner mig lite korkad. Satt och kollade på besökshistorik på en hemsida. Jag hade besökare den 28 Februari, sedan hade det hoppats över massa dagar (vad jag trodde) och sedan fått besökare den 1a Mars. Jag förstod inte hur detta kunde hänga ihop, men sedan kom jag på att det brukade vara 28 dagar i februari. (y)
Stannade hemma idag eftersom jag är sjuk, igen! Jag fattar inte varför alla virus/bakterier tycker så mycket om mig för? Jag ska iallafall sova lite och sedan plugga något intressant. 
Och p.g.a att Kungälvs skolor har studiedag idag så har jag ingen fiol, vilket är på ett sätt ganska skönt.


Instagram
RSS 2.0