Jag ska bli biodlare!

True Story. 
Varför?
Honung!
Jag har varit sjuk i sammanlagt 3 veckor nu. Var sjuk en vecka innan skolan började, en vecka efter att skolan började. Sedan var jag frisk en vecka!  Men blev sjuk igen... och nu har jag varit sjuk i en vecka till.
Denna gången har jag haft så ont i halsen att jag inte kunnat svälja någonting! Det lättaste att svälja i det tillståndet är te. När jag dricker te har jag sjukt mycket socker i, men nu bytte jag ut sockret mot honung. Finns en "myt" om att honung är jätte bra och blablabla, och måste säga att jag verkligen inte trodde att honung var så bra som det sagts. Men jag hade fel! 
Eftersom jag har så ont i halsen så har jag tagit flera olika halstabletter, och verkligen ingen hjälper! Det som däremot tar bort det onda (iallafall för ett litet tag) är te med honung, eller bara vanligt varmt vatten med honung. 

Fast jag tror inte jag är så seriös med att bli biodlare... men ett stort lager honung, DET ska jag ha!

My New Style

Klippte håret några veckor innan skolan började. Måste säga att jag verkligen är nöjd! Kan äntligen få mer volym i håret, vilket jag i princip aldrig haft i hela mitt liv. Eftersom jag klippte bort ungefär 15 cm av håret, så försvann också det slitna. Och jag saknar inte ens mitt långa hår! Behöver inte heller använda balsam mer! Stor befrielse eftersom håret blev fett efter en dag när jag använde det. Nu tar det flera dagar innan det inträffar!



Instagram
RSS 2.0