Första dagen

Idag var det första dagen jag var på universitet. Jag hade tydligen varit på Zoologiska Institutionen tidigare när man som gymnasiestuderande fick besöka universitet. Hur som helst så fick vi bara information om det program vi skulle gå. Efter den informationen pratade tre "äldre" molekylärbiologer, som började sitt tredje år i år, med oss om programmet och saker som kan vara bra att veta som studerande. Det känns verkligen som att jag har valt rätt program och jag är riktigt taggad inför att börja plugga! 
Just nu gäller det att hitta den kurslitteratur som ska köpas, men innan dess måste studiebidraget komma då man sitter här utan pengar...

Nytt utseende!

Har gjort om hela bloggens grafik! Både ändrat färgtema och banner :D Blev riktigt nöjd faktiskt även om bannern blev väldigt enkel och ren. Dock finns det vissa småsaker som måste fixas, men snart kommer allt vara färdigt!

Början på början

Av tre månaders ledighet har jag nu bara en ledig dag kvar! Sökte programmet Molekylärbiologi på Göteborgs Universitet och kom in! På onsdag ska jag på ett upprop på Zoologiska institutionen och på torsdag börjar plugget! Ska bli skönt att få rutiner igen, även om det är skönt att vara ledig ibland. Men tre månaders ledighet är alldeles för länge!
Har inte heller fotat särskilt mycket den senaste tiden. Har haft noll idéer och inte känt någon vidare lust att fotografera. Men sådant går i perioder och snart kommer jag återigen att hitta något att fotografera!


Instagram
RSS 2.0