Nu då?

Otroligt uttråkad. 
Hade tenta i fredags, som förhoppningsvis gick bra. Sedan dess har jag haft två föreläsningar. Slutat kl 9.45 de två senaste dagarna. Tränade igår och idag har jag inte gjort mer än ätit, ätit och... ätit!
Mitt nyårslöfte, eller något, var att jag skulle börja träna. Skaffade ett gymkort på Life för en månad sedan och har helt enkelt börjat gymma! Tränar främst armar och ben (men även övriga delar av kroppen). Mitt mål är inte att få någon slags "Beach 2013" kropp, för den har jag redan. Mitt mål är bara att träna för att må bra, men också för att få bredare armar och ben. Jag är på tok för smal och hittar aldrig jeans som sitter bra.
Har testat ett tag (9 år) med att äta mat för att gå upp i vikt, men det är totalt omöjligt. Så nu får jag helt enkelt tvinga kroppen. Ska visserligen inte bara träna, utan även äta mer, men bara för att få den energi och byggstenar jag behöver för att kroppen ska bli större. 
 
I vilket fall som helst är jag fortfarande otroligt uttråkad. Slutade som sagt 9.45 idag och handlade bara innan jag åkte hem. Har varit hemma i princip hela dagen och har inte gjort någonting, förutom att ha legat i sängen och kollat på Planet Earth, spelat Starcraft 2/Heart of the Swarm och ätit godis. Har otrolig träningsvärk och huvudvärk. Och självklart ska killen stanna kvar i skolan för att spela, och lämna mig helt ensam åt mitt öde. Jag har inte ens något att plugga!
Det lär väl sluta med att jag somnar tidigt ikväll, trots att jag är ledig imorgon. Å andra sidan minns jag inte senast jag var vaken längre än till 12 på natten. Antingen börjar jag bli gammal eller så har jag fått någon konstig rutin så att jag vaknar tidigt på morgonen och somnar tidigt på kvällen. Jag är väl helt enkelt inte tonåring längre...


Instagram
RSS 2.0