Julstök!

Det var ett litet tag sedan jag skrev senast, men den senaste tiden kan kortfattat beskrivas; skola, jobb, plugg, träning och julstök. Kursen jag går i genetik nu är riktigt bra; upplägget är bra och det är lagom mycket att plugga. Däremot jobbar jag  4-6 dagar per månad (helgerna) vilket gör mig rätt så trött eftersom jag måste vända på dygnet och sedan vända tillbaka det. Men lönen är värd det! Jag försöker dessutom hålla uppe träningen så mycket jag kan, men det är verkligen supersvårt att ta sig i väg till gymmet, speciellt nu när det är så kallt och regnigt ute hela tiden. MEN vi har ett gym i huset jag bor i; utrustningen är dock inte extremt bra, men den räcker för att träna överkroppen och jag slipper slösa tid på att åka till det andra gymmet. Bara att dra på sig träningskläderna och gå ner och träna! 
 
Det är ju snart jul! Bara 10 dagar kvar! Jag har försökt julbaka så fort jag har haft tid och har hittills bakat lussebullar, ischoklad (vanliga, med mint och med daim)  och har byggt ett pepparkakshus! Jag ska försöka baka knäck (funderar på att göra några med lakrits) och koka risgrynsgröt idag. 
 
Vi åkte och julshoppade för två veckor sedan för att hitta julpynt till lägenheten. Vi letade i hela centrala Göteborg utan att hitta något som vi ville ha. Vi åkte till Rusta, men där var det så otroligt mycket folk och dessutom fanns det inget speciellt där heller. Helt uppgivna tog vi oss hem och åkte sedan för att handla; och på Ica hittade vi mer julpynt än vad vi hittat i hela Göteborg! Så vi köpte två ljusstakar, blommor, tomtar och annat fint. Så vår lägenhet är vackert julpyntat nu och det är bara granen som saknas! Vi har inte hittat någon som säljer en julgran nära oss än men vi hoppas på att göra det snart. 
 
 
 
 
 


Instagram
RSS 2.0