Snart examen!

Jag hade min kandidatpresentation igår och det var helt underbart att ha fått den gjord nu! Det kändes bra dessutom, även om det var mycket att försöka klämma in på en kvart. Efter presentationen åkte jag till Kungälv för att vara med vid min killes systers utspring. Jag hade på mig skjorta , kavaj och svarta byxor, vilket inte var en bra idé. Det var otroligt varmt och galet mycket folk i Kungälv vid utspringet. Blev knuffad och intryckt och det var bara allmänt jobbigt. Men till slut hittade vi henne! Efter utspringet åkte jag hem och åt mat och pluggade lite och sedan åkte jag till utbildningen. Det går verkligen bättre och bättre! Jag gör stora framsteg och det märker även mina instruktörer och ger mig positiv feedback på. 
 
Det jag har planerat idag är att skriva klart min rapport. Vill bara bli klar med den så att jag kan plugga inför slutprovet vi ska ha på måndag. Går kanske ut ikväll med de jag går utbildningen med, men får se hur det blir med det!

En dag kvar!

Imorgon ska jag ha min kandidatpresentation! Lite nervös, men jag kommer klara det galant! Presentationen är redan klar men ska öva lite på den också så att jag vet vad det är jag ska säga. Jag har ju ändå bra koll på vad det är jag har gjort (förhoppningsvis) så det ska nog inte bli några problem! Jag har skrivit presentationen på engelska men jag kommer nog prata svenska ändå eftersom det inte kommer vara några personer där som inte kan svenska. Fast för mig spelar det egentligen inte vilket språk det är jag pratar på det.
Igår fick jag deala på riktigt för andra gången! Första gången var det turnering och det gick väl bra. Gjorde några misdeals i början, men det gick ju bättre och bättre. Det var dock riktigt läskigt! Andra gången var det cash-game och det gick också bra. Däremot är det fler moment som sker som att personer ska växla till mer marker, man ska räkna potten och räkna ut rake etc. Lite mer att hålla koll på, men det kommer! Det verkar i alla fall som att det går framåt för mig. Jag låg lite bakom i början och var inte lika snabb som de andra. Jag har satsat mer på att göra alla tekniker ordentligt. Men nu börjar jag komma ikapp och blir snabbare och snabbare på att blanda, pitcha och på markerhantering. Det är ju inte perfekt än, men vi har bara varit där i två veckor. Det känns som att det är en riktig intensivkurs i dealing faktiskt. Men det verkar vara ett riktigt roligt jobb och de som spelar är oftast riktigt trevliga och hjälper till ifall att man missar något. 


Instagram
RSS 2.0