Slutkörd

Det är början av veckan efter en långhelg, och gissa vad? Jag är dödstrött. Förra veckan var jag mer eller mindre hemma från skolan eftersom att jag kände mig förkyld och bestämde mig för att stanna hemma. Jag skulle nämligen jobba under påskhelgen och ville vila så att jag skulle bli frisk fort. Jag drack även te med ingefära, citron och honung. HJÄLP vad starkt det var! Det var rätt gott också. Och sedan mådde jag mycket bättre! Jag tror dock inte så mycket på huskurer, men det kanske bara krävs att man tror att man blir frisk? 
 
Sedan jobbade jag under hela påskhelgen! Torsdag till söndag! Nätterna till torsdag och fredag lyckades jag dock inte sova mer än 4 timmar till och jag mådde så otroligt dåligt på grund av sömnbristen. Till på lördagen lyckades jag sova betydligt mer och så även till på söndagen. Det var jobbigt att vända på dygnet också då jag annars har en bra rutin, jag går mer eller mindre upp runt 7 även när jag är ledig, och går och lägger mig vid 23. Men med en halvliter Redbull och några koppar kaffe gick det bra. Däremot kände jag att jag kanske hade fått i mig lite för mycket koffein. Jag brukar inte känna av koffeinet vanligtvis, men jag var otroligt speedad och fick nästan hjärtklappning i fredags. Det var ändå värt att jobba även om det var jobbigt. Det är faktiskt väldigt roligt och jag får en massa pengar för det!
 
Igår väckte min kille mig vid 10 på morgonen efter att jag hade sovit 3-4 timmar med motiveringen "nu är det dags att vända tillbaka dygnet!". Det är inte direkt något jag kan argumentera emot, men en trött Angelica vill sova. Och en trött Angelica är en grinig Angelica. Jag orkade inte göra något på hela dagen så han fick mer eller mindre ta hand om mig och fixade frukost och lunch och allt. Något han inte hade behövt göra dock var att dra med mig till gymmet. Jag ville verkligen inte, men på något vänster hamnade jag där ändå. Det kändes dock helt bortkastat för jag orkade verkligen ingenting. Efter varje övning jag gjorde ville jag bara lägga mig ner och sova, och när jag gjorde situps höll jag faktiskt på att somna på golvet. Men det blev ändå nästan totalt 2 timmars träning igår (jag räknar med den tiden jag cyklade från jobbet på morgonen också). Effektiv träning? Nope. 
 
Efter denna helgen är jag med andra ord helt slut. Medan andra vilade upp sig körde jag slut på mig själv. Som tur är jag ledig denna helgen och då ska jag sova.
 
 
 


Instagram
RSS 2.0