Gammal hobby tillbaka!

När jag var yngre älskade jag att läsa böcker. Jag satt alltid med näsan i en bok! Så fort det var rast, när jag åkte buss eller hade en ledig stund hemma så tog jag upp min bok och läste. Jag läste ut bok efter bok, efter bok... Tyvärr så slutade jag att läsa böcker när jag gick i gymnasiet eller när jag började plugga på universitetet. Jag minns faktiskt inte riktigt exakt när det var. Men under de senaste åren har jag för det första bott närmare skolan, så istället för 3 timmars bussresa varje dag åker jag buss i max 40 minuter. Att plocka upp en bok och läsa känns lite onödigt då (även om man såklart hinner läsa några sidor). Ytterligare en anledning till att jag slutade läsa beror nog också på att jag inte är i närheten av ett bibliotek längre. När jag bodde utanför Kungälv gick jag alltid till biblioteket och väntade på bussen eftersom det oftast var långa väntestunder (bussen gick ju aldrig...), nu när bussarna går hela tiden och när jag inte stannar i stan för att byta buss finns det nästan ingen anledning för mig att gå till biblioteket. Att läsa böcker är en hobby som jag känt att jag har saknat. Det finns ju inget bättre än att gräva ner sig djupt i en bok! Jag har helt enkelt börjat läsa igen när jag åker buss till skolan, men då genom e-böcker som jag lätt kan få tag i min surfplatta. Surfplattan är 8,4" vilket faktiskt är en perfekt storlek när man sitter och läser! 
 
Just nu läser jag första boken i Game of Thrones. Jag har egentligen boken hemma, men jag tycker faktiskt att surfplattan är smidigare. Jag har dessutom börjat läsa på den tidigare men jag minns inte var jag slutade så jag började läsa om hela från början igen. När jag läste den tidigare tyckte jag att den var tråkig men nu är jag helt fast. jag vill läsa den hela tiden!
 
Appen jag använder på surfplattan (android) heter Play Böcker, för de som vill veta det!
 
 
 

GLAD TJEJ

Har precis kommit hem från träningen och har duschat! Körde ben och såklart benpress. När jag började träna var mitt mål att nå 100 kg och för två år sedan verkade det omöjligt. Men förra veckan lyckades jag! Nu måste jag skaffa ett nytt mål, 150 kg kanske? Det är så otroligt skönt när träningen går framåt, speciellt när jag inte ens tränar så extremt mycket. 
 
Och vet ni vad!? Påvägen hem från träningen såg jag att jag hade fått ett email.... av Blizzard! Jag har äntligen fått betan till Heroes of the Storm! Om man ville spela betan när den kom ut var man tvungen att betala för det (runt 400 kr), vilket jag inte ville göra. Men min väntan har gett resultat! Jag spelar egentligen inte MOBA men eftersom Heroes of the Storm kommer ha heroes från Blizzards tidigare spel så tror jag att jag kommer känna mig mer hemma i spelet. Vi får väl se, jag kanske fastnar denna gången? 
 
 

Ledig måndag!

Måndag och jag är ledig! Det är skönt med en ledig dag från skolan då jag annars är i skolan från 9-15 på vardagarna och jobbar nästan varje helg. Söndagar är annars den enda dag i veckan då jag är ledig, men då ska det städas, tvättas och storhandlas. Men trots att jag är ledig idag så måste jag plugga. Jag och min klasskamrat har en redovisning på fredag om en artikel som vi ska ha läst. Vi hade en annan redovisning för några veckor sedan som gick riktigt bra, så vi får hoppas att denna går lika bra! Ska bli skönt när alla kurser är klara och jag bara har exjobbet kvar att göra! 
 
Köpte massa nya pennor att anteckna med! Roligt med lite olika färger och inte bara svart...
 
 


Instagram
RSS 2.0