Träning och shopping!

Jag och killen åkte in till stan idag för att shoppa och träna. När vi satt på busstationen och väntade på bussen kom en engelsman fram och frågade hur han skulle ta sig till en viss destination. Det slutade med att vi hjälpte honom att ringa en taxi, men märkte inte att bussen varken kom eller gick, så vi missade den. Dock var det underbart väder ute så det var inga som helst problem att sitta ute och vänta en halvtimme på nästa. 
 
Åt på Paprika väl inne i stan. Skönt och bra att man kan mixa sin egna sallad. Jag åt dock lasagne istället för sallad. Mycket godare! Efteråt gick vi till Stadium för att kolla träningskläder vilket slutade med att jag köpte en träningsbag. Rätt skönt att ha faktiskt, med tanke på att jag har sprungit runt med en massa påsar med träningskläderna i det senaste halvåret. Köpte även en klänning och ett par leggings på Gina Tricot, sedan åkte vi och tränade. 
 
Försökte springa en stund, men fick ont i benen (inte mjölksyra, annan värk) och så behövde killen hjälp med bänkpressen, så det blev bara 8 minuter. Körde squats och benpress och lite andra övningar efteråt. Kunde knappt gå ner för trapporna efteråt. Var så svag i knäna!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Instagram
RSS 2.0