Jobba!

Stackars jag har en hemsk träningsvärk i bröst och triceps. Men det var riktigt skönt att träna igår! Det gick väldigt bra också och det berodde förmodligen på att jag var arg.
Just nu håller jag på och inkuberar mina cellprover för att inaktivera ett proteas som bryter ner proteiner. Jag vill ha ut DNAt så att jag kan göra en PCR, för att testa om cellerna har mycoplasma. När jag försökte preppa igår så gick det inte så bra. Pelleten ska bli liten och vit, men denna blev stor och fluffig...? Så jag får göra om allt idag! Det har tagit sådan tid! Centrifugen ville först inte sänkas till den temperatur jag ville ha. Och min lysbuffert var frusen, så var tvungen att vänta på att den skulle tina! 

Men trots att det inte går bra hela tiden så går det i alla fall bra ibland. Jag har även fått en arbetsintervju på Casino Cosmopol som dealer. Personlighetstestet gick tydligen bra! Sedan ska jag jobba 6 dagar i maj under Vetenskapsfestivalen. Jag hoppas verkligen att min handledare tycker att det är okej, och att jag ändå inte har så mycket att göra just då. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Instagram
RSS 2.0