Lakritskladdkaka!

Hade ont i hela kroppen imorse när jag vaknade. Jobbade inatt och tränade i torsdags, vilket inte var så smart. Tränade dessutom rygg eftersom att jag annars får så ont i ryggen när jag jobbar. Det gick visserligen bra när jag jobbade igår, men hade dock träningsvärk, och den är ännu värre idag! Får hoppas att det blir lite bättre till ikväll eftersom jag ska jobba igen. Men jag gillar att avbryta studierna med att jobba faktiskt. Och sen gillar även miljön på kasinot, tycker det är så mysigt där! 
 
Häromdagen ställde jag mig och bakade kladdkaka. Hade tänkt göra det förra veckan eftersom det var kladdkakans dag, men då hade jag precis redan bakat andra kakor och så var det mycket med konsert och andra grejer jag behövde göra. Men, jag tog mig tid i veckan och bakade en lakritskladdkaka med lakrits och chokladfudge. Det var inte så svårt, det var mer eller mindre att bara lägga i lite lakritspulver i smeten och i fudgen. Och kladdkakan blev SÅ god! Däremot kan man inte äta så mycket av den då den är väldigt "mäktig". Men det kan ju vara en fördel!
 
Jag testade även att ha lakritspulver i kaffet, och det var riktigt gott! Man kan ju ha lakritspulver i vad som helst! Däremot måste man vara lite försiktig med det. Om man äter för mycket lakrits kan man bli lakritsförgiftad, det är dock inte så vanligt (10-tal fall per år), men ren salmiak är faktiskt ett svagt gift. Man kan även få högre blodtryck av att äta lakrits.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Instagram
RSS 2.0