Statistik

Sommaren börjar lida mot sitt slut! Eller ja, "sommaren". Det har varit några få enstaka dagar som har känts som riktiga sommardagar. Och även om det har varit fint väder så jag har jobbat, jobbat och jobbat. Jag har försökt jobba så mycket som jag hunnit och orkat och som det funnits möjlighet till. Jag är fortfarande kvar på kasinot, och det har faktiskt varit riktigt roligt! Pokemon Go kom ju ut också nu i sommar. De första dagarna snittade jag 20.000 steg. Jag tog till och med tillfället i akt att  hem från jobbet mitt i natten. Det ni!
 
Jag och min pojkvän firade även 4 år för typ en månad sedan. Det var min tur att överraska och jag bjöd honom på Sankt Jörgen Park Resort (ett spa), och det var awesome. Servicen var kanske inte den bästa, men hotellet och spat var riktigt fint och vi hade två helt underbara nätter! Några dagar senare bilade vi upp till Åre med två kompisar för att cykla Downhill. Backarna i Åre fungerar utmärkt till det och det finns möjlighet att slänga på cyklarna på liften upp till toppen. Det var svårt, farligt och galet roligt. Jag ramlade såklart ett antal gånger och kom hem med stora feta blåmärken på mina ben. Överkroppen klarade sig dock bra! Sedan kom vi hem och jag jobbade lite mer innan jag var ledig en vecka innan skolan började.

Jag kom in på statistikkursen jag ansökte till, och har nu avklarat första veckan. Föreläsningarna är väldigt intressanta men det är väldigt många termer och definitioner att lära sig. Det är inte så krångligt (än), utan bara mycket information att ta in på samma gång. Jag ska försöka vara en duktig student under denna kursen för jag vill verkligen klara av den. Ämnet är ju trotsallt något jag har svårt för och är något som jag inte riktigt är förtjust i. Men jag är openminded och ska övervinna mina rädslor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Instagram
RSS 2.0