Andra dagen på Youth!

Vi vaknade runt halv 8. Kvällen innan var hemsk. Vi sov i en sal med flera stockholmare, västeråsare, värmländare och andra människor från andra delar av Sverige. Dessa tjejer var 14-16 år gamla, och GUD vad de kunde prata! Det skulle vara tyst i sovsalen kl 24.00, men ingen hade gått och lagt sig förrän klockan var 1, och det blev tyst först kl 1.30. Respektlöst? - Ja! 
Vi fixade iallafall iordning oss, trots sömnbristen, och tog oss till caféet för att äta frukost. Därefter gick vi på förmiddagsmötet med Joakim Lundqvist. Det finns ingen som honom! Han är en sjukt bra talare. Han är rolig och fångar intresset på en millisekund. Även fast jag var otroligt trött p.g.a det lilla jag sov under natten så piggnade jag snabbt till under hans möte. Han talade om HUR man skulle sprida evangeliet. Otroligt intressant och lärorikt.
Efter hans möte åt vi lite lunch innan vi gick på workshop, som handlade om Israel. Fick reda på mer om bakgrunden till konflikten mellan Israel och palestinerna, om varför Israel är ett så viktigt land, etc. Detta var också otroligt lärorikt och intressant eftersom jag verkligen älskar det landet! 
Efter den workshopen åt vi middag och sedan var det dags för kvällsmöte och Ulf Ekman talade. 
Efter det mötet skulle de spela in en lovsångsskiva där man kunde vara med och sjunga. Självklart var vi med! Sjukt mysig och skön stämning. Var ungefär som att vara på krogen; alla var påverkade och dansade! Fast vi var visserligen inte påverkade av alkohol utan av Jesus och glädje. Och vi dansade inte för varandra, utan inför Gud! Det var fullt ös hela kvällen!
Efteråt var vi helt slut av allt dansande, hoppande och sjungande och somnade snabbt den kvällen.

Kommentarer
Postat av: Linnea

Har du en blogg?!? whattaaa

2010-11-07 @ 22:02:05
Postat av: jemima

skivan har kommit ut nu! AWESOOOOOOOOME!

2010-12-28 @ 19:05:47
URL: http://miaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Instagram
RSS 2.0