Buuuh!

Kommit hem från jobbet nu! Det var rätt hektiskt, men det gick bra ändå. Kunde ta det lite lugnare på slutet. Men det är skönt att ha mycket att göra, då går tiden snabbare! Ibland lite för snabbt... Men jag gillar de jag jobbar med så det är bara roligt! 
 
Innan jobbet åkte jag in till stan med killen. Vi åkte och solade i Slottskogen i någon timme och hoppade träningen. Har ändå tränat tre dagar denna veckan, men ska åka in imorgon och träna innan jobbet. 
 
På vägen hem var bussen proppfull, vilket förmodligen berodde på Gyllene Tiders konsert på Ullevi. Sjukt jobbigt! Det gjorde att bussen var försenad till Partille Centrum och jag missade min buss hem. Yay! Jag åkte en hållplats till med bussen jag satt på och gick resten av vägen. Lite kyligt ute och läskigt att gå ute när det är mörkt, trots gatulamporna.
När jag bodde ute i skogen utanför Kungälv tyckte jag aldrig att det var läskigt att gå hem från bussen. Trots att det inte fanns gatulampor och det var becksvart ute. Fick ofta frågan hur jag vågade, gick ofta utan lampa också. Sanningen är den att det inte är mörkret jag är rädd för, eller vad som finns i mörkret, såsom djur...Utan det är galna, idiotiska människor. Människor är på alla olika möjliga vis värre än djur. Evolution? Möjligtvis bakåt...
 
Om en stund ska jag spela Starcraft med killen. Jag kommer bli såååå arg om jag förlorar...
 
Lilla jag är überpigg och busig! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Instagram
RSS 2.0