PubMed

"PubMed is open, however it is being maintained with minimal staffing due to the lapse in government funding. Information will be updated to the extent possible, and the agency will attempt to respond to urgent operational inquiries. For updates regarding government operating status see USA.gov."

PubMed är en databas för artiklar skrivna av forskare som har kommit fram till olika saker. Jag som ska skriva om biologiska klockor och behöver mer djupgående information om ämnet kan därmed använda mig av den databasen för att hitta artiklar som rör ämnet. Ett annat bra tips på att hitta artiklar är att söka på www.scholar.google.se, där får man upp mer relevanta resultat än på vanliga Google.
 
Det suger ju dock att USAs "government" har stängts ner eftersom att de inte kan komma överens med varandra, och att det påverkar alla andra. Nu blir det ju inte så superstora effekter på just PubMed, men det är fortfarande dumt om sidorna krånglar och håller på. Håll sams och ge mer pengar till vetenskapen! 
 
Kunskap är trotsallt makt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Instagram
RSS 2.0