Hej hej Sommar!

ÄNTLIGEN ÄR DET SOMMAR! Hjälp vad varmt det är! Men jag ska verkligen inte klaga, har längtat så efter sol och värme. Trodde aldrig att det skulle bli sommar igen. Jag hade accepterat det faktum att det skulle regna, vara kallt och blåsa hela sommaren. Men jag hade fel som tur var! Dagen började med att min pojkvän, som vanligt, väcker mig på morgonen när jag egentligen vill sova. Han tvingade upp mig ur sängen så vi kunde gå ut och sola.
 
Det var väl ett tag sedan jag skrev senast och det har hänt en del. Skolan är klar sedan en månad tillbaka. Det var en hektisk och jobbig tid. Samma dag som min syster tog studenten skulle tre labbrapporter lämnas in och jag var ju såklart i Stockholm och firade hennes student och kunde inte skriva på mina rapporter på hela dagen. Slutade med att jag satt hela natten och skrev som en galning. Prokrastinering vet vi ju alla att det är min grej och jag börjar alltid med alla arbeten sekunden innan de ska in, men av någon mystisk anledning går det ändå bra; jag hinner klart med uppgiften i tid och får dessutom bra betyg på dem. Någon som kan förklara hur det där går till? Jag fick i alla fall högsta betyg i kursen (Molecular Eukaryotic Microbiology) och det var även den sista kursen innan jag påbörjar mitt exjobb till hösten. Och det är ytterligare en sak som har skett, jag har hittat ett projekt att jobba med till höst, i sista sekund! Tänker inte förklara ämnet alls just nu, men kan väl ändå säga så mycket som att jag ska få jobba med eukaryota celler och då uteslutande med möss (ska dissekera möss och odla celler).
 
Utöver mina äventyrliga studier så har jag börjat sommarjobba på kasinot igen. Riktigt roligt och jag trivs verkligen! Har ju såklart jobbat under helgerna när jag har pluggat men det är ändå kul att få jobba lite mer än så. Jag gillar att jobba natt också, då har jag tid och möjlighet att gå ut och sitta i solen under dagen innan jobbet! 
 
Jag har dessutom hunnit fylla 23 år. Kunde dessvärre inte fira min födelsedag eftersom att jag jobbade den helgen, och helgen innan var det såklart midsommar så jag försökte inte ens få ihop ett kompisgäng för att gå ut eller något, då jag antog att alla redan var upptagna. För mycket jobb och 23 är väl inte direkt någon speciell ålder heller. Men trots att jag var på jobbet under hela födelsedagen så fanns det ändå lite tid över för att fira min födelsedag. Min kära underbara pojkvän bjöd mig på "frukost" (snarare lunch) på Le Pain Francais. Och det bästa av allt: jag fick ett mekaniskt tangentbord! Tangentbordet heter Corsair Vengeance K70 RGB och har röda switchar. Dessutom kan man ändra bakrundsbelysningen till alla möjliga olika färger! Lycklig tjej!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Instagram
RSS 2.0