Plugg

Sitter och pluggar idrott. Har prov imorgon, och det måste gå bra! Har hittat flera brister i boken där all fakta står. Inte bra!
Slänger upp en random bild för att sätta färg på vardagen (: Fotad i Israel vid Genesaret sjö.


Latmask!

Usch vad jag är lat (a) Eller så har jag bara haft fullt upp denna veckan... Jag tror mer på det senare alternativet. Börjar ligga lite efter i skolan nu. Har tre prov nästa vecka som det måste pluggas på. 
Idag var det exakt en vecka sedan jag såg filmen New Moon. Och jag ska se den igen! Imorgon ska jag se den med ett par kompisar. 
Så morgondagen blir följande;
- Plugg på Idrott och Biologi
- New Moon

Känns så bra att inte ha så mycket planerat för en gångs skull! Men jag kommer ändå bara sitta hemma och inte föra någonting...

New Moon

Kollade på denna underbara film på premiärdagen med mina kusiner. Det finns inga ord! Jag var i extas både innan filmen och efteråt! Jag grät fyra gånger under filmens gång, och jag brukar aldrig gråta under filmer. Men för att förstå filmen bör man ha läst böckerna innan. Filmen rekommenderas!

Woho!

Idag har det hänt massor av saker! Igår satt jag faktiskt hela dagen för att plugga inför provet vi hade idag. Och jag tycker faktiskt att provet gick bra! Fick även tillbaka mitt franska prov som var sjukt svårt. Men det bättre än vad jag trodde (: Sedan har jag pluggat lite biologi idag på bussen och ska snart fortsätta. 
Och imorgon är New Moon premiären! Jag sprängs av längtan! 
Jag har lovat mig själv att aldrig bli som alla andra (för då är man inte sig själv), men Stephenie Meyer har förstört det! Jag, som många andra räknar dagarna, timmarna, minutrarna och sekunder för premiären. Men "The Twilight Saga" är så oerhört gripande så man kan ju inte undgå att älska både böckerna och filmerna. Så, bara ett dygn och några timmar kvar!

Kemi

Kom hem för en liten stund sedan från skolan. Ska ta och börja plugga kemi inför provet på torsdag. Det måste bara gå bra! Och snart kommer New Moon! Kan nog säga att jag längtar en del.... (:

Julmust!

Det finns bara ett ord för lycka... julmust! Finns det något annat (förutom pepparkakor) som är så otroligt gott, mysigt och påminner om julen?
Just nu sitter jag och kollar på TV (en konstig film på 4an) och äter chips och dricker julmust (: 
Har varit duktig och städat hemma idag, och snart ska jag skaffa en hamster, när jag hittat en uppfödare.

Prov

Idag hade jag prov. OCH har inte varit inne på datorn på hela dagen förrän nu, rekord! När jag kom hem från stan, där jag träffade en kompis, så åt jag mat, kollade på TV och diskade (: Men nu sitter jag vid datorn, äntligen.
Provet som jag hade i historia var inte så svårt som jag trodde. Tycker det gick bra, men det är först när jag får tillbaka provet som jag vet hur det gick xD Nu ska jag se på film och äta pepparkakor >8D

Godnatt

Nu har jag varit jätte duktig och pluggat Historia och Idrott. Provet måste gå bra imorgon! Jag kommer komma hem senare imorgon för jag ska stanna kvar i stan en stund (: Ha det så bra!

9 dagar kvar!

Om 9 dagar kommer premiären av New Moon! Jag längtar verkligen sönder! Har liksom biljett till premiären också ;D Nu sitter jag och skriver idrottsuppsats om kondition. Måste också plugga på historiaprovet imorgon... Usch!

Temadag - Finland

Vi kollade på en finsk krigsfilm i TRE timmar! Jag sov första halvtimma *powernap* och sedan var jag inte trött längre =/ Det var typ bombningar hela tiden, folk som sprängdes och nakna gubbar. Inte kul! Och till lunch fick vi en baguette... med en äcklig sörja i! Måndagar suger... lätt!

Jippie..! *NOT*

Min skola har kommit på att vi ska ha en temadag om Finland. I år var det 200 år sedan Sverige blev av med Finland, därav en temadag om Finland. Imorgon ska jag också spela fiol så jag hinner inte hem. 
"Temadagen" är 9 timmar lång! Och den enda mat vi får från skolan ska tydligen, enligt min syster, vara en baguette och en dricka. SERIÖST? Hur ska jag ens överleva dagen? Jag tänker inte lägga ut massa extrapengar på mat. Jag vill inte ens gå på den förbannade temadagen. Varför ska jag göra det för? Jag får inget betyg för, bara närvaro, om jag går dvs. Och skolan har "börjat ta hårt" på närvaron vid temadagar eftersom de är obligatoriska. Men INGEN vill vara på temadagar om Finland -.- Jag vill vara sjuk!

Ojdå

Jag skrev visst inget igår (: Men så kan det gå! Snart ska jag sova och håller på att förbereda mig för natten :)

Facebook

Seriöst, jag har suttit och nördat vid Facebook hela dagen! Jag har verkligen inget liv xD Men när man är sjuk finns det inte mycket att göra. Har legat i sängen hela dagen och lekt med datorn (y) Om ett par minuter ska jag äta och jag börjar verkligen bli hungrig! Igår ställde jag mig på vågen och vägde 45,3 kg! Det är rekord än så länge (: Baii!

Godmorgon!

Idag ska jag bara ligga och slappa i sängen. Ställer jag mig upp får jag huvudvärk, vilket inte är så roligt (: Får se om jag mår bättre senare så att jag kan gå upp och kanske fotografera något (: Men nu ska jag bara ta det lugnt en liten stund till innan jag äter frukost :) 
Frukosttips; Cornflakes i oboy, hur gott som helst!



Sova <3

Börjar bli trött. Ska nog sova snart, efter att jag har läst lite i boken jag lånade på biblioteket igår. Huvudvärken börjar släppa... det gör fortfarande ont, men inte lika mycket (:
Folk som besöker min blogg får ta och kommentera mera (: 

Lägger upp en bild på Sunny jag fotade för någon vecka sedan.


Chico svanslös!

Fortfarande huvudvärk. Har inte tagit några tabletter eftersom de inte fungerar. Har inte heller gjort någon fysik och ska inte heller till skolan imorgon. Så jag får göra provet på en lördag istället... 
Chico har iallafall tappat sin stjärtfjäder, så han har jättekort svans. Det ser jätteroligt ut xD
Fotograferade honom med Rebecca för ett par minutrar sedan (: Här är en bild :)




Godmorgon (:

Stannade hemma idag. Stannar troligtvis hemma imorgon också, så jag får göra mitt fysikprov på en lördag istället (y) Jag sitter och nördar lite vid Bdb och ska snart börja plugga fysik igen (:

Usch!

Har fortfarande huvudvärk! Sitter och pluggar fysik trots det. Måste bli klar någon gång! Annars har jag allmänt tråkigt, mår lite illa och är riktigt trött. 
Häromdagen redigerade jag en bild som jag lägger upp (:

Panodil

Varför hjälper aldrig värktabletter? Jag har sjukt ont i huvudet och det hjälper inte att ta en tablett... Jag ska döda mitt huvud om det inte slutar göra ont snart =/

Hemskickad

Gick till skolan idag, en halvtimma senare får jag och tre kompisar reda på att vi inte "får" vara kvar. En annan kompis har fått svininfluensan och henne kramade vi och umgicks med i måndags. Ingen av oss är riktigt frisk så både rektorn och lärare tyckte att det var bättre att vi var hemma, istället för att vara i skolan och smitta ner alla, om vi nu skulle vara drabbade. Det enda som är problemet med mig är att jag har huvudvärk (som jag haft sedan i söndags) och är extremt trött! Jag får se om jag åkter till skolan imorgon. Idag ska jag iallafall sova, plugga och göra något mer. Jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk. Jag måste vara frisk och kunna gå till skolan!

Orkar inte...

Igår var jag helt utslagen! Sov bara fem timmar så jag var trött i princip hela dagen. Somnade nästan på franskan och engelskan. När jag kom hem efter fiolen lade jag mig halv 10 och sov till halv 8. Det var bara så... skönt! Idag var jag lite piggare men fortfarande trött. 
Köpte nya stövlar igår som jag använde idag. De är jätte snygga! :'D 

Nu ska jag plugga fysik eftersom det är prov på fredag. Det bästa är att jag är för varm, har huvudvärk och prestationsångest. Det kan inte bli bättre! 
Sedan ska jag kolla på House... om exakt en timma och 13 minuter (:

Fysik!

Sitter och pluggar fysik nu. Har prov på fredag och eftersom jag inte förstår något så är det bäst att försöka plugga nu. Slänger upp en bild som jag fotograferade i fredags efter att Rebecca hade sminkat mig.


Instagram
RSS 2.0