Spännande dag!

Tjenixen 8D

Hade friidrott i fyra timmar igår. De i min familj sa att det skulle vara 13 grader och regn, men ja, det blev inte riktigt så. Jag hade iallafall på mig ett linne och mjukisar vilket inte var så smart...Efter dessa fyra timmarna, 10-14, så var jag inte lite röd. Det kändes ganska mycket på kvällen, men nu har det lugnat ner sig. Nu ska det bara till att bli brun också =D. Jag har iallafall fått ordentlig träningsvärk, vilket inte är så konstigt eftersom jag är sjukt otränad och min kondition är lika med noll.
Hade nationellaprov i Matte C idag också. Provet var fyra timmar långt och jag kämpade! Tycker det gick bra, men efter dessa fyra timmar var jag helt stel när jag skulle resa mig, tror det berodde mest på träningsvärken...
Efter provet åt jag lunch och precis innan vi skulle gå till lektionen gick brandlarmet... sedan fick vi reda på att en lärare hade bränt popcorn xD
På historian kollade vi på filmen "13 dagar", utan popcorn...

Summerfeelings

Nu har sommaren äntligen kommit, eller?
Har legat ute och solat i ungefär en timma, innan dess tog jag mitt tredje dopp för iår. Det må vara kallt, men ack så skönt! Satt ute med datorn en stund, men sedan började den brännas så jag fick gömma den i skuggan och påbörja ett lite mer seriöst solande. Min lillasyster ska ha lite kalas idag, eftersom hon fyller 14 om en vecka, och jag ska självklart passa henne (y)
Lite senare idag ska jag plugga matte eftersom jag har nationellt prov i Matematik C på tisdag. På fredagen har jag Riksprov i kemi. Ska verkligen plugga stenhårt, eftersom det är nu mina betyg avgörs!


Ett av de fyra elementen

Känns som att jag skuttar in här lite för sällan, får se till att ändra på den saken!

Igår hade jag nationellaprov i Engelska "Hör&Läs". Det gick väl sådär, kommer i alla fall inte få IG =D Slutade en timma tidigare eftersom sista lektionen var inställd. Då åkte jag till Ytterby för att hämta min syster och sedan åkte vi in till stan för att hitta den tredje systern, Rebecca. Väl inne i Göteborg så gick vi till nordstan. Jag köpte mat till min hamster och tjänade 30 kr på det! Hur kan det vara 30 kr skillnad mellan en djurbutik och hemköp? Sedan gick vi till Espresso House och tog oss en fika. Måste bara säga att det inte finns något godare än en Frapino!
När vi var mätta och glada gick vi till H&M och jag köpte en söt smileytröja, leggings och en ögonfransböjare. Därefter åkte jag och Susanne till Kungälv för att köpa lacknafta till lilla pappa som skulle måla lite på huset.

I förrgår eldade jag och Rebecca i trädgården. Vi hade massor av saker vi ville bli av med, och eftersom vi uppenbarligen är pyromaner båda två så blev det till att elda upp skiten! =D Vi drog ner en vattenslang ifall elden skulle sprida sig för långt bort. Vi hade också med oss kameran ute och fotograferade vattnet från vattenslangen, samtidigt som vi eldade. Mycket roligt, och jag blev rätt nöjd med bilderna! Tips till dig som vill fotografera vatten; Lita inte på kamerans autofokus, ställ in fokuset själv med manuell fokus!





En helt vanlig dag...

Åkte till skolan igår och idag. Men igår så hoppade jag idrotten eftersom vi skulle simma, och känner mig inte riktigt så frisk än. Gårdagen gick åt till att kolla på "The Final Break" (Prison Break) och att städa i princip hela huset. Båda delarna gick bra och huset blev riktigt rent. Idag kom det en fotograf som fotograferade huset. Vi ska försöka sälja huset, så det var därför. Förhoppningsvis får vi sålt det så att vi kan flytta in till stan istället för att bo här ute på landet. Idag var en vanlig dag. Jag vaknade, duschade, var nära på att missa bussen, läste metro, kom till skolan, hade engelska, hade lunch (äcklig korvstroganoff med för mycket peppar), matematik, målade en kompis armar, blev målad på, pennfack gick sönder, rast, gick till 7Eleven och köpte en brownie, historia, kollade på en blodig film, slutade, försökte laga pennfack men misslyckades, gick runt i stan för att hitta ett nytt pennfack, hittade ingen och gick mot bussen, åkte till Kungälv och räknade bilar, gick på den andra bussen, somnade, vaknade i tid, gick av bussen och gick hem.
Och nu ska jag plugga lite Kemi och kolla på Avatar. En kompis har även upptäckt att man kan skicka meddelanden till flera personer på Facebook, så jag och 4 pers till rollspelar varje dag, och våran story är helt knäpp. Sedan skapade de en blogg där vi tydligen ska rollspela på.


Instagram
RSS 2.0