Sitting here...

Finns inte så mycket att göra när man är ledig. Satt och spelade Sims 3 hemma och åt mat; ärtsoppa, så otroligt gott! Speciellt med massor av senap i! Sedan åkte jag in till stan och fikade med killen; moccalatte med cheesecake. Mums! Moccalatte är ju en latte med choklad i. Det är typ som att dricka Oboy, fast lite beskare. Riktigt gott ändå! 
 
Nu har jag suttit en stund och spelat massa spel på telefonen. Är lite smått beroende av den. När jag hade min Nokia satt jag inte alls så mycket vid telefonen! Främst för att push-notiser inte fungerade så bra på den, och sedan fanns det inte så extremt många appar till den heller. I princip allt finns till Android. Man kan göra så mycket med telefonen! Några appar, som Bankhubben saknar jag på Android, som fanns till WP. Man kunde snabbt få en översikt av hur mycket pengar man hade på kontot utan att behöva logga in eller någonting. Däremot kunde man inte föra över pengar eller något sådant med appen. Kan ju visserligen kolla kontot nu med, men då måste jag logga in på appen, och mina lösenord är inte direkt korta och lätta att skriva in,,, 
 
Men nu ska jag spela Sims 3. Killen sitter redan och spelar så jag får väl också göra det! 
 
 
 
 
 

Tågresa

Sitter på tåget hem från killen nu. Ska ta ut min mosters chihuahor och umgås med dem tills hon kommer hem, fast de sover typ hela tiden.
Förstår inte varför min förkylning aldrig släpper! Hostar och snorar fortfarande. Mår väl bra annars, men det är sjukt irriterande.

Jag och killen planerar att gå på Liseberg imorgon om det fortfarande är uppehåll. Har inte varit där än i år. Var bara där på Jul på Liseberg senast. Vi letar efter kompisar som vill gå med oss och som inte är upptagna. Får hoppas på att vi hittar någon!

Tisdagsmys!

Sitter och dricker te just nu, så gott! Ska kolla serier senare ikväll, förmodligen Eureka. Har redan sett hela serien men killen håller på och kollar på den just nu, så jag kan lika gärna kolla den igen med honom. En av de bättre serierna faktiskt! Gillar sci-fi serier. Det omöjliga kan inträffa! Kanske är lite överdrivna, men det är det som är charmen med dem. Överdrivna actionfilmer är dock inte riktigt min grej. Jag sitter bara och letar efter fel överallt... 
 
 
 
 
 

Inlägg!

Var på Imeo idag och har äntligen fått mina inlägg! Tog på mig dem och det kändes jättekonstigt, men samtidigt skönt att få mer stöd för foten. Det kommer vara jobbigt nu i början att gå med dem men jag vänjer mig förhoppningsvis snabbt. Har spelat lite mer Sims 3 idag. Det är så roligt! Och kollat på Doctor Who... Riktigt skönt att vara ledig faktiskt! Nu ska jag fixa lite mat innan jag åker in till stan igen.

Rolig kväll!

Hade köpt lite revbensspjäll på Maxi tidigare idag som jag åt tillsammans med kokt potatis för en stund sedan. Älskar verkligen revbensspjäll! Passar fortfarande hundarna, men mostern kommer väl hem snart. Jag ska vara hemma hela kvällen eftersom jag måste gå ut med hundarna imorgon, samt åka till ortopeden för att få mina inlägg. Får väl se om jag tycker att de är asjobbiga att gå med eller om det enbart känns skönt och bra. Återstår att se! Kommer ändå bli skönt att få inlägg till fötterna så att jag kan gå riktigt, men också träna riktigt. Det gäller att vara rädd om sig! 
 
Jag har suttit och spelat Sims 3 nu, och de är så roligt! Speciellt nu när jag hade installerat expansionspaktet Kvällsnöje. Synd dock att expansionspaketen till Sims är så dyra. Kostar över 200 kr, så det blir en del om man vill ha alla... Tur dock att jag inte har någon plats på datorn så att jag inte kan skaffa fler! 
 
 

Passar hundar!

Jag är så otroligt trött! Vi gick och lade oss vid 1 igår och jag gick upp innan 11 idag. Så har ju sovit bra länge. Åkte hem för att ta ut hundarna och handlade på vägen hem. Enda nackdelen med att inte ha bil är att det är riktigt jobbigt att bära allt med sig hela vägen hem. Å andra sidan får jag rätt så mycket mer motion utan bil än med, då jag går extremt mycket för att ta mig till olika ställen. 
 
Jag ska göra lite te om en stund och spela Sims 3 med två expansionspaket som jag nyss installerade; Kvällsnöje och ett prylpaket. Jag ska passa hundarna till ikväll så jag har inget vettigare för mig. Och när ska min förkylning försvinna egentligen!? Snorar och hostar hela tiden. Vill bli frisk så jag kan träna igen! 

Gårdagskvällen

Igår kväll drack jag och killen en dyr champagne vi hade köpt, för att fira att han har fått praktikplats nu i höst, som det har varit lite si och så med. Det har med andra ord inte varit säkert om han fått platsen då företaget hade virrat bort sig helt. Men vi fick glada besked förra veckan, så vi sprang in på systemet och köpte en champagne!
Drack den innan/under maten, och killens föräldrar tyckte det var en av de bättre champagner de druckit. Och det tyckte jag med! Även om det nog var första gången jag drack riktig champagne...
 
Lyckats synka kameran i telefonen med Google Drive nu! Varje bild jag fotar med telefonen hamnar direkt i datorn. Supersmidigt! 
 
 
 
 

Samsung Galaxy S4

Jag köpte en ny telefon igår. Jag är en stor WP och Nokia-fantast, men denna gång blev det en Samsung Galaxy S4. Jag tappade min Nokia Lumia 800 i ett stengolv för någon vecka sedan så att skärmen sprack. Fick ingen vidare större panik eftersom jag kan byta skärmen på den själv om jag vill. Det är busenkelt! Men jag har ändå funderat på att skaffa en ny telefon och har funderat på Samsung Galaxy S4, så när en kompis berättade att han ville sälja sin så slog jag till och köpte den. Änsålänge är jag riktigt nöjd. Mina kontakter synkades på sekunder efter att jag hade skrivit in mitt Windows-live konto på telefonen, även kalendern. Man kan ändra teman och bakgrunder som är rörliga. Försök göra det med en iPhone! Jag är nöjd. Detta är dessutom min första Android och trots att jag älskar WP så måste jag säga att Android är snäppet bättre, men WP är inte långt ifrån! Det finns fortfarande både fördelar och nackdelar med de olika operativsystemen. För mig som älskar att sitta och pilla med min telefon är dessutom Android perfekt. Det finns så mycket man kan göra!
Jag är nöjd. Riktigt nöjd. 
 
Såhär ser min hemskärm ut för tillfället!
 
 
 

Utgång?

Förbereder mig för utgång. Eller ja, hemmafest. Både jag och killen är trötta på att ligga hemma så ikväll blir det äventyr! Har precis duschat, vilket var helt underbart skönt! Ska klä på mig, fixa håret och sminka mig om en stund. Ska även kolla på sista avsnittet av True Blood på samma gång. Multitasking! Kvällens "outfit" blir min röd/svarta fina klänning jag köpte i Frankrike. Kanske blir lite kallt senare ikväll, men tar med mig ett par extrabyxor! Har alltid med mig en massa saker när jag går ut. Extraskor, extrabyxor, extratröja...Får ofta frågan av dörrvakterna om jag ska flytta hemifrån. Men jag är bekväm av mig. Så är det bara! 

Planer?

Har precis tagit ut hundarna och laddar fortfarande ner Sims 3. Så otroligt seg! Sedan är det visserligen över 6 gb, men ändå... Har kollat klart hela Mad Men nu. Var visserligen bara ett avsnitt kvar.. Och kollat ett avsnit av True Blood. Jag har inte kollat på Dexter, True Blood och Suits de senaste veckorna. Har fastnat alldeles för mycket vid Doctor Who. Men ska se klart de avsnitten jag har kvar av serierna så jag "blir av" med dem någon gång.
 
Ikväll blir det nog fest. Om vi ska ut eller om vi ska på en hemmafest har vi inte riktigt bestämt oss för än. Inte riktigt säkert att vi festar heller, då b¨de jag och killen är sjuka (råkade smitta honom, uuups!) . Jag är mycket piggare nu och mår bättre, har dock snuva och hosta kvar. Det blir inget intag av alkohol ikväll för min del iallafall. Blir bara sjukare av det, och jag vill kunna träna nästa vecka! 

Sims 3!

Gick och lade mig tidigt igår eftersom killen skulle upp tidigt för att jobba idag. Var inte alls trött när jag vaknade, och är inte det nu heller. Skönt när jag har fått sova ut, trots att jag gick upp tidigt! Skulle åka bussen hem men det gick ingen anslutande från Partille Centrum, så jag promenerade hem. Tar inte så lång tid, ungefär en kvart. Det var skönt. Fint väder ute och behagligt varmt. Lyssnade även på klassisk musik, så det var riktigt avkopplande! Promenader är lite som terapi, med rätt musik i öronen. Stressade inte eller något utan gick i lugn takt hem. Riktigt skönt! Nu sitter jag och kollar Mad Men (sista avsnittet). Avinstallerade Burnout för att installera Sims 3. Var ett bra tag sedan jag spelade det, så ska bli kul! Dock tar det väl en stund innan spelet är nere, har det på Origin som suger... 

Serier!

Har kollat upp när serierna jag kollar på har säsongspremiär så här är en liten lista på dem: 
 
23 September - How I Met Your Mother
26 September - The Big Bang Theory
29 September - Once Upon A Time
08 Oktober     - Supernatural
09 Oktober     - Arrow
10 Oktober     - Vikings
 
Känns som att det är någon jag har glömt... Men Da Vincis Demons, Game of Thrones, Mad Men och Doctor Who kommer inte ut förrän i början av 2014 (om ett halvår). Sherlock kommer ut någon gång i höst, men exakt datum hittade jag inte. 
 
Jag är riktigt sugen på att spela just nu, men inte något av de spel jag har på datorn. Har inte så mycket plats till att installera något nytt spel heller tyvärr. Får hitta på något annat kul! 
 
 
 

Godmorgon?

Gick och lade mig och sov. Och sov länge! Vaknade någon gång av ett sms, men somnade om igen. Gick upp två! Fick lite bråttom med att ta ut hundarna, men det ordnade sig! Vet inte om jag ska till killen ikväll eller inte, men i vilket fall som helst så ska jag laga mat då jag inte ätit sedan 5-6 imorse. Jag är rätt sugen på att både läsa Game of thrones och kolla Doctor Who. Har inte läst klart den första boken än, även om jag har tagit mig igenom en bit. På något sätt längtar jag efter att läsa, men orkar inte ta upp boken. Boken är ju bra, men en riktigt bra bok släpper jag inte ifrån mig, och denna kan jag inte avsluta utan låter den bara glida ur händerna på mig. Knepigt det där! Men får väl ta mig tid någon gång under dagen till att läsa den. Helst innan skolan börjar också, för sen kommer jag verkligen inte ha tid till det! 

Skor!

Gick upp 5 imorse eftersom killen skulle börja jobba 7 ... Så jag är dödstrött!  Vaknade dessutom mitt i natten eftersom det kliade i halsen. Hade förberett med ett glas vatten, vilket inte hjälpte, så tog en Fisherman's halstablett, med smaken salmiak. Kliandet i halsen försvann och jag kunde somna om. Varje gång jag är förkyld får jag jobbig rethosta. Oftast hjälper det inte att hosta för att det som kliar ska försvinna heller. Var hos läkaren för något år sedan som gav mig tipset att ta anti-inflammatoriska värktabletter; med andra ord Ipren, Ibuprofen, Ibumetin etc. Varför? Att det kliar beror på att halsen är svullen. Med dessa värktabletter får man ner svullnaden. Det hjälper faktiskt till viss del. Brukar ta det innan jag ska sova eller innan föreläsningar så jag slipper hosta halsen av mig. Många påstår att dricka te är bra. Ja, möjligtvis om man har ont i halsen. Men inte när hostan beror på svullen hals. Svullnad + värme = mer svullnad. För mig kliade det bara mer. Kallt vatten är då väldigt mycket bättre. Choklad (kakao) är tydligen bra mot hosta då det innehåller ämnet teobromin som är effektivare än ämnet kodein som finns i hostmediciner. 100 gram mörk choklad ska hjälpa mot rethosta. Får testa det! 
 
Men jag ligger hemma i sängen nu och ska sova/kolla Doctor Who. Har fotat mina nya skor jag köpte häromdagen så lägger upp en bild lite längre ner i inlägget.
 
Idag ska jag inte göra någonting. Bara vila! I slutet av september/början av oktober är det säsongspremiär av alla serier också! (De flesta). Jag ska surfa runt lite senare och kolla vilka serier som kommer ut när och skriva upp det. Brukar nämligen göra det i ett exceldokument eftersom jag inte orkar hålla alla datum i huvudet.
 
Och här är mina skor! Så otroligt bekväma att ha på sig och gå i. Novita, köpta på Scorett. 
 
 

Irriterande..

Har fått en jobbig och irriterande hosta nu. Kliar i halsen hela tiden. Vill bli frisk nu! 
 
Mamma ringde till mig för en stund sedan och berättade att de hade fått paketet jag hade skickat till min syster. Hon lämnade telefonen till min syster som satt och skrek av lycka och inte kunde prata alls. Försökte få något vettigt ur henne, men förgäves... Hon blev iallafall riktigt glad för presenten och mamma sa att hon aldrig hade sett henne så lycklig! Det känns riktigt bra att man kan göra en person så glad. Man blir själv glad av det! 
 
Om en stund ska jag och killen sova eftersom han ska upp tidigt imorgon och jobba. Jag ska väl bara vara hemma hela dagen imorgon och ta det lugnt!
 
Dessa två olika muggar köpte jag till min syster på http://www.roligaprylar.se/. Ett bra tips på present man kan köpa till en Whovian! :)
 
 
 
 
 
 

Städ!

Skulle åka buss idag och gullig som killen är så körde han mig med moppen till hållplatsen. Där stannade det en bil med en kvinna i som frågade om jag ville ha skjuts till Ytterby. Jag tackade ja och hoppade in. Det slutade med att hon körde mig hela vägen till Göteborg, och sedan åkte in med samma buss som mig till stan! Det var kul och trevligt. Vi satt och pratade om det ena och det andra hela vägen. Dock hade jag fått en himla massa sms av killen, och minst lika många meddelanden på facebook. Jag hade haft telefonen i min väska och inte kollat på den, så när jag inte svarade blev han orolig. Men ringde upp honom sedan och förklarade! 
Väl hemma så tog jag ut hundarna och sedan satte jag igång med att städa mitt rum. Det är egentligen inte så stökigt, men det var ändå dammigt så det behövdes dammas, dammsugas och golvet behövdes tvättas. Skönt med ett rent och fräscht rum! 
 
Nu har jag även ätit också, trots att jag inte var hungrig. Behöver äta även om jag inte är hungrig och sugen på mat. Energin behövs för att jag ska bli frisk! Om någon timme ska jag åka in till stan och träffa killen eftersom han ska träna. Jag passar hundarna och kollar Doctor Who sålänge!

Hejdå rösten...

Nooo! Min hals är/känns helt igentäppt och jag hostar lite då och då, vilket inte hjälper. Och nu börjar rösten försvinna också! Känns som att detta förkylningsförlopp går mycket snabbare än mina tidigare förkylningar. Brukar ta flera dagar innan det blir lite jobbigare att andas och jag börjar hosta. Men ju snabbare förlopp, ju snabbare är förkylningen över? Får hoppas på det!
 
Min pojkvän måste tycka jag är jättejobbig just nu. Har världens humörsvängningar och är i ena stunden glad och i andra stunden ledsen eller arg och otroligt lättirriterad. Vilket beror på både förkylning, mensvärk och huvudvärk. Hjälper inte att ha sett två otroligt bra filmer ikväll heller; "From Prada to nada" och "The odd life of Timothy Green". Gråtit som ett litet barn! Ibland är livet inte lätt. Men det är som en dans på rosor, massa taggar överallt!

Myskväll!

Legat hemma och sovit största delen av dagen. Har varit så trött, men jag mår mycket bättre idag än igår. En av de första stadierna när jag är sjuk är att jag nyser. Kittlas hela tiden i näsan. Så jag nyser konstant. Och sedan börjar näsan rinna. Jag känner mig som en sjuk bebis just nu. Killen är inte sjuk än men det lär han väl bli snart...
 
Åkte in till stan och mötte honom och tog tåget till Ytterby. Vi åkte till City Gross och köpte mer juice, och kakor. Och mer kakor. Och chokladbollar. Och chips. Och turkisk peppar. Tjockiskväll! 
 
 
 
 
 
 

Ångest...

Är rastlös och har ångest. Vill träna men är sjuk. Att jag är sjuk är väl kroppen som säger ifrån. Jag har väl varit igång alldeles för mycket alldeles för länge utan ordentlig vila. Förhoppningsvis tappar jag inget nu när jag är sjuk, förhoppningsvis...Och hoppas verkligen jag blir frisk snart och kan träna lite innan jag börjar plugga iallafall. 
 
Nu ligger jag i sängen hemma hos mig och är dödstrött. Gick upp innan 11 idag för att åka hem och ta ut min mosters hundar. Hon jobbar ju nu så jag har fått uppdraget att ta ut dem under dagen. Lite jobbigt dock att jag ska behöva åka fram och tillbaka mellan min pojkvän och mig för att hjälpa min moster med hundarna. Speciellt med tanke på att han bor i Ytterby och jag bor i Partille. Det blir en bit att åka! 
 
Inga som helst planer för idag. Åka in till stan sen igen kanske, och åka med killen hem när han har tränat. Annars ska jag väl inte göra något annat än att sova och kolla... Doctor Who!

Serier, serier och serier...

Min absolut största hobby i dagsläget. Att kolla på serier. De flesta gör väl dock det idag, men ibland känns det som att jag är lite extrem. Jag kollar verkligen på allt och lite till. Plöjer igenom säsong efter säsong, serie efter serie. Det är väldigt få serier jag har tröttnat på och inte fortsatt kolla på, men de enda måste vara Glee, Gossip Girl och Scrubs. Påbörjat dem men inte kollat klart dem. Med andra ord har de inte varit tillräckligt spännande och bra för min del. Nu när jag plöjer igenom Doctor Who, som jag börjat älska (!!), så har jag pausat tittandet på de andra serierna jag följer just nu; True Blood, Dexter, Suits och Breaking Bad. Lite synd kanske, men Doctor Who går inte att släppa! David Tennant som spelar The Doctor är dessutom helt awesome. Sitter och småfnissar för mig själv hela tiden och blir mer och mer kär i The Doctors personlighet. Helt underbar karaktär!
Däremot vet jag att han snart kommer regenereras så att en ny Doctor kommer, och som kommer spelas av Matt Smith. Men får väl se när det sker! Har precis påbörjat fjärde säsongen nu och det finns totalt åtta. 
 
Här är en länk till min lista på IMDB på vilka serier jag kollat på; http://www.imdb.com/list/ejGNggW84G4/

Att spela

Ugh, mår verkligen inte bra! Jag har legat och kollat Doctor Who hela kvällen och killen sitter och spelar. Han slutade dock spela en liten stund och gick och lade sig bredvid mig och höll om mig. Sedan somnade vi båda två! Men vaknade senare och då mådde jag hur dåligt som helst! Tog en värktablett och kollade lite mer Doctor Who, ätit lite revbensspjäll och druckit mer juice. Den är dock slut nu så jag håller mig till vatten. Det är ju ändå trotsallt bäst att dricka, speciellt när man är sjuk. 
 
Nu mår jag relativt bra, men det beror ju bara på värktabletten. Mer Doctor Who och mer vatten! Ska se om jag orkar klå killen på Burnout igen sen!
 
Som tjej i ett förhållande tycker jag att det är helt okej att killen spelar. Men bara det inte blir till överdrift och är det enda han gör. Jag spelar ju också, dock inte lika mycket, men tycker det är mysigt att man båda kan sitta och göra det. Vi umgås ändå såpass mycket annars, tränar, fikar, kollar serier, så det blir ändå ett bra avbrott. Man är med varandra men har fokus på något annat, och det kan faktiskt vara skönt. Ibland kan jag väl tycka att det är lite tråkigt att han sitter och spelar hela tiden, men å andra sidan så måste man inte umgås konstant. Jag måste ju inte sitta i hans knä hela tiden. Man måste kompromissa och komma fram till lösningar som passar båda! Nu exempelvis orkar jag inte spela eller göra någonting. Då är det bara bra att han är upptagen med sitt spel så att jag kan kolla på Doctor Who!
 

Leeedig!

Äntligen ledig! Men jag är sjuk. 
Var hos ortopeden idag och jag är tydligen extremt hålfotad. Jag har med andra ord ett högt fotvalv. Fötterna orkar inte hålla sig uppe så de sjunker ihop, vilket leder till att mina knän lutar inåt. Det sliter rätt mycket på fötter, knän, höft och rygg. Men nu har jag fixat inlägg och ska få dem nästa vecka! 
Köpte mina ursnygga skor från Novita igår också. Använde dem lite idag och de är helt underbart sköna att gå i! Så mjuka! 
 
I och med att jag är förkyld nu så kan jag inte träna. Hade verkligen sett fram emot två veckor ledigt så att jag kan träna. Börjar ju skolan sen..! Men jag får väl ligga hemma och tjocka mig tills jag blir frisk istället.
Jag och killen har köpt mys som vi ska äta ikväll. Köpte Coca Cola Vanilla till killen och juice till mig. Jag är ju inte så jätteförtjust i läsk. Dessutom har inte juice någon kolsyra heller så det är lite skonsammare mot halsen.
Juicen heter Godmorgon Inspiration Strawberry. Så otroligt god!  
 
Spelade Burnout med killen igår! Och gissa vem som vann två av två spelomgångar? Jo, jag! 
 
 
 
 

Sova....

Jag är så otroligt trött! Har ändå sovit inatt men vill fortsätta sova... Huvudvärken sitter dessutom kvar så jag tränar inte idag. Behöver nog faktiskt vila. Träna fem dagar i veckan räcker! Ska jobba nu ikväll också, men ska åka in tidigare för att kolla på skorna igen. 
Just nu väntar jag på att få duscha. Men får nog ta och äta under tiden annars blir jag väl aldrig klar idag...
 
Jobbar sista dagen idag och det kommer bli riktigt skönt! Sedan är jag ledig i två veckor! 

Shopping!

Hemkommen från jobbet och har shoppat loss på en hemsida!
Min syster fyller 15 år idag (söndag), och jag hade helt glömt av det! Mamma påminde mig dock idag när jag tränade. Hon ringde när jag satt på motionscykeln och cyklade benen av mig. Orkade inte styrketräna så det blev kondition. Cyklade i hela 45 minuter! Vad jag är köpt är dock hemligt tills dess att hon får det. Men jag hoppas verkligen att hon blir glad över det! 
 
Det har varit en hemsk kväll på jobbet idag. Hotellet var fullbokat vilket innebar att jag skulle natta alla rum (inte alla egentligen, utan de som är deluxe och uppåt). Fick en del samtal också, och så inträffade det en liten olycka så att jag var tvungen att rusa iväg och moppa... Nu ligger jag hemma i sängen och har extrem huvudvärk. Det värsta var att jag stod på busshållplatsen och väntade på bussen. Personen bredvid mig tänder en cigg, så jag går bort därifrån så fort jag ser det. Självklart ska vinden blåsa åt mitt håll också! Min huvudvärk blev med ens mycket värre.... Tycker det är respektlöst att stå och röka på busshållplatser. Man kommer ju inte direkt någon vart. Förgiftar både sig själv och alla andra. USCH!
 
Nu ska jag borsta tänderna och kolla Doctor Who innan jag somnar. Godnatt! 

Doctor Who

Jag vill verkligen fortsätta sova, är så otroligt trött! Men snart ska jag äta mat innan jag åker och tränar. Sedan ska jag jobba min näst sista dag. 
 
Har sett klart halva säsong 3 på Doctor Who, och det är så bra! Han som spelar Doctor Who just nu är David Tennant. Var lite misstänksam mot de nya Doctor och ville ha kvar den gamla, men nu älskar jag honom! Han är verkligen sjukt grym! Rose är inte med the Doctor längre heller, utan nu är han med en tjej som heter Martha och är läkarstuderande. 
Skrev förut att jag tyckte att serien vad lite läskig och äcklig ibland men det tycker jag inte att den är lika mycket längre. Antingen beror det på att jag har vant mig, eller så beror det på att den helt enkelt har blivit mindre läskig. I vilket fall som helst så tycker jag att serien är sjukt grym!

Breaking Bad

Hemkommen från jobbet! Gick runt en stund på stan och kollade skor med killen. När jag ändå ska skaffa nya inlägg nu på måndag så är det nog bra om jag samtidigt skaffar ett par nya skor. Just nu använder jag mina kolsvarta converse. Hittade ett par snygga skor på Scorett från Novita. Dock är de rätt dyra så jag funderar på om jag verkligen ska köpa dem. De verkar dock vara i bra kvalité, vilket är en fördel. Slipper springa och köpa nya skor hela tiden då... Men jag vet inte. Får fundera på det där! 
Jobb ytterligare två dagar till. Ska bli skönt att få vara ledig, så jag längtar! 
 
Kollade på det nya avsnittet av Breaking Bad igår/idag. Säsongen har haft uppehåll och det nionde avsnittet kom ut i måndags. Det var rätt långtråkigt. Hände inget speciellt utan var mest konversationer. Speciellt mellan två av Jessies kompisar, fattade inte varför de satt och snackade så himla länge om ett såpass ointressant ämne? Tyckte inte alls att det passade in i avsnittet och det kändes som att den konversationen var där bara för att döda tid. Men ja, får hoppas på att nästa avsnitt är bättre! 
 
Nu ligger jag i sängen och ska kolla Doctor Who. Godnatt!
 
 

Burnout Paradise City

Det finns en hemsida som heter https://www.humblebundle.com/ där man kan betala vad man vill för att få olika slags spel. Man väljer även sedan vad pengarna ska gå till - välgörenhet eller som "dricks". Ibland kan man behöva få betala en viss summa för att "låsa upp" vissa spel. Igår gick jag in och betalade en summa (minst 31 kr) och fick Battlefield 3 och Sims 3 (+ två expansions). RIktigt värt! 
 
Ett av spelen man får, Burnout, spelade jag på Playstation 2 för en himla massa år sedan. Burnout och SSX var faktiskt nästan de enda spel jag spelade. Blev överlycklig när jag såg att man fick med det. Har verkligen saknat att spela det! Så nu är det installerat och jag ska sitta och spela och tvätta tills jag ska jobba. 
 
 
 
 

Tvättdag

Jag älskar att tvätta! Tycker det är mysigt och jag känner mig lite extra vuxen då. Dessutom är det alltid ett plus i kanten att kläderna blir rena. 
Jag funderar på om jag ska hoppa över att träna idag och träna resten av veckan istället. Har tränat varje dag denna veckan, så jag förtjänar nog faktiskt en ledig dag. Andra anledningen är att jag är dödstrött eftersom att jag somnade innan fyra. Låg och kollade lite lägenheter och vips så hade all tid flugit iväg! Att gå upp 8 för att tvätta, och bara ha sovit 4 timmar är ingen bra idé. Jag får vila idag med andra ord!
Vad jag däremot måste hinna göra idag är att ringa till Tele2 och se om jag kan byta mitt abonnemang. Bindingstiden går ut nu i september men ska om jag redan nu kan byta till ett annat abonnemang. På Mecenat finns det just nu rabatt på tre av Tele2's abonnemang. För 264 kr/månad kan man surfa för totalt 3 gb och ringa och smsa gratis till alla. Obegränsat. Tycker det verkar riktigt värt, speciellt nu när jag ska köpa en ny telefon!
 

Dags för frukost och fortsatt tvättande för min del nu! 

Klumpig

Inte trött men borde sova nu egentligen... Ska upp innan 8 och tvätta innan jag åker till gymmet och sedan åker och jobbar.
Har lyckats skrapa upp två kotor i början på ryggen/nedanför nacken. Satt på min killes axlar när han gick upp för trappan. Missade helt att taket på övervåningen är riktigt lågt, så när han når översta trappsteget så slår jag i nacken/ryggen i taket. Sjukt klumpigt! Slog iallafall inte i huvudet... Började blöda en massa och gjorde riktigt ont. Har fortfarande ätt ont där och är inte så jätterörlig vilket är jobbigt när jag jobbar. Kommer inte kunna köra squats eller träna rygg på ett par dagar nu heller, tills det onda försvunnit.. Typiskt! Jobbigt att ligga i sängen på rygg också, tur att jag brukar sova på mage.
 
Nej, nu blir det lite Doctor Who (är redan på säsong 3!)  för mig innan jag somnar! Godnatt! 

Överlycklig!

Kolla vad som kom på posten! Har väntat i lite mer än en månad på att få denna t-shirten. Fick den dessutom gratis, och den är så snygg! Hade dock gärna kunnat vara lite mer v-ringad eftersom jag inte gillar tröjor som sitter ända upp i halsen, men är riktigt glad och nöjd ändå! 
 
Kom hem för en stund sedan och tog ut hundarna. Just nu lagar jag mat. Är dödshungrig! Om en liten stund ska jag åka in och träna innan jag jobbar. Sista veckan jag jobbar, sedan är det två veckor kvar till skolan börjar igen, woohoo!
 
 

RESULTAT!

Så glad! Har under lång tid inte vägt mer än 49 kg. Det har inte hänt på över ett år. Lyckades nå 52 kg förra året, men tappade det då jag var riktigt sjuk en vecka och inte kunde äta. Gick ner 10 kg... Lyckades gå upp till 46 igen och har kämpat mig upp till 49. Och nu har jag äntligen lyckats gå upp 2 kg till! Den senaste månaden har jag tränat så ofta jag kan, samt som jag och killen börjat med en ny gainer. Jag äter inte maltodextrinet längre eftersom jag mår illa av det, utan äter bara Whey och Casein nu. Det går sakta men säkert. Man ser inte något resultat på min kropp, men vågen visar att jag gått upp två kilo. Förhoppningsvis är det enbart muskler, vilket jag också tror att det är, eftersom att jag aldrig lyckats lägga på mig något fett. 
 
Just nu mår jag så otroligt bra. Jag har en utbildning och tar snart kandidatexamen. Jag har jobbat största delen av sommaren och har en helt okej buffert inför vintern. Träningen går bra och jag har en underbar pojkvän. Och ska snart även åka till London!
Idag har jag dessutom bokat tid till att skaffa inlägg till mina fötter, vilket verkligen är på tiden! 
 
Tränade idag också. Hade huvudvärk så jag cyklade egentligen bara en halvtimme, vilket var ungefär 2 mil. Jag har riktigt dålig kondition, min puls är uppe i över 140, men det ska det bli ändring på nu! Bara att kämpa vidare!

Typiskt...

Åkte hem från jobbet igår, och bussen var försenad. Missade min andra buss som går hela vägen hem vilket gav mig två alternativ; vänta en halvtimme på nästa buss eller gå hem. Var dödstrött så tänkte inte vänta en halvtimme utan gick hela vägen hem. Var riktigt kallt ute och det började åska. Så typiskt att det sker dagen efter händelsen i fredags. Men det gick bra iallafall! Dock är jag vääääldigt arg på västtrafik, som vanligt!
 
Nu sitter jag och äter frukost. Har sagt hejdå till mina föräldrar som åker hem till Stockholm nu och lämnar mig ensam kvar i Göteborg. Idag ska jag träna. Har bara gjort det två gånger denna veckan. Har istället umgåtts med min familj och släkt eftersom alla tydligen fyller år på sommaren? Men det har varit mysigt, och tror det har varit bra för mig att vila. Det är ändå då som uppbyggnaden sker. 
 
Ikväll jobbar jag igen och sedan är jag ledig två dagar! Ska förhoppningsvis åka till killen efter jobbet också, längtar ihjäl mig! 

Hej världen.

Idag när jag hade slutat jobba vid 11 tiden på kvällen skulle jag gå genom stan till hållplatsen där min buss går ifrån. När jag kommit till Brunnsparken går jag in i Nordstan (som jag ska gå igenom för att komma till bussen) och möts nästan direkt av ett berusat killgäng (ca 10 killar). En av killarna ser mig och går mot mig med armarna utsträckta, som för att omfamna mig. Jag hör hur de ropar och när han är såpass nära att omfamna mig viker jag av, varpå jag blir stoppad av två andra killar i det gänget som försöker greppa tag i mig. Jag blir arg och fräser åt dem och lyckas ta mig därifrån, men hör hur hela gänget skrattar. 
Efter ett par meter möter jag ytterligare ett gäng killar där en av dem går fram till mig och försöker ta kontakt med mig. Jag kollade bort från personen och skyndade mig därifrån. Detta hände TRE gånger till; sammanlagt fem gånger blir jag påhoppad av främmande killar. På en sträcka från Brunnsparken till Femman, vilket är 2-3 minuter. 
 
För att klargöra ett och annat: Jag var inte på något sätt klädd utmanande. Gick i en löst sittande t-shirt som går upp till halsen med en jacka över. Och med ett par shorts som täcker hela rumpan, samt en bit ner på benen. 
 
Nu en fråga: Vad tänker killar med som gör sådant mot en tjej som går ensam genom stan på kvällen? Ska inte vi kvinnor kunna få gå ute på kvällen utan att bli påhoppade av killar som försöker ta tag i en och som sedan ropar saker efter en? 
 
Jag är ledsen att säga att jag numer är rädd för att gå genom stan ensam på kvällen. Har gjort det hela sommaren då jag jobbat kväll, vilket tills idag har gått bra.
Ni som är föräldrar; Lär inte era döttrar hur de ska klä sig. För klädsel spelar ingen roll. Lägg istället ner all er energi och kraft på att lära era söner på hur de ska bete sig mot tjejer. För det är INTE okej, oavsett mängd alkohol i blodet att ge sig på en ensam tjej på stan. Eller ens tjejer överhuvudtaget. Oavsett klädstil. 

Vi ska behandlas med respekt. Vi är inga objekt eller leksaker. Vi är människor. 
 
Jag bävar inför tanken ifall vad som hade kunnat hända. Hur hade jag kunnat försvara mig mot ett killgäng? Jag hade inte ens kunnat försvara mig mot en enda kille. Hade någon i min omgivning just då brytt sig ifall att de hade dragit iväg med mig, förmodligen skrikandes? Hade någon stoppat dem? Vad hade hänt om samma händelse hade skett, fast på ett mindre centralt ställe? 

Latmask...

Somnade för sent igår så jag orkade inte gå upp tidigt för att träna... Jag är så lat! Hinner inte senare idag heller eftersom jag ska till föräldrarna. Men det är nog lika bra att jag inte tränar, träningsvärk i rumpa, baksida lår och framsida lår...Och det är ju positivt!
Har ännu inte ätit frukost, men ska göra det sedan när jag gått över till min mormor. Skönt att hon bor så nära så att det inte är så långt att gå! 
Måste påminna mig själv om att boka en tid hos en ortoped också. Mina fötter är snea vilket gör så att mina knän blir snea och lutar inåt, vilket ser konstigt/roligt ut när jag går och springer. Måste åtgärda det nu innan jag får problem med knäna, höften och ryggen. Så det blir förmodligen till att skaffa inlägg. Tycker att det är rätt jobbigt att gå (och springa) just på grund av hur knäna är, så får hoppas att det hjälper med inlägg. Däremot är det rätt dyrt att skaffa det, men som tur är har jag jobbat en massa nu i sommar och fått min skatteåtebäring!
 
Dags för mig att dra mig nu! 

Fullt ös!

Ojdå, det var visst ett par dagar sedan jag skrev senast! Typ 4...
I måndags jobbade jag och tränade. Åkte till killen på kvällen.
Var ledig tisdag och onsdag. Skulle tränat på tisdagen, men på tåget in mot Göteborg kommer upptäcker killen att nycklarna är borta så vi åker tillbaka till Ytterby för att leta efter dem. Blev ingen träning eftersom det blev för sent. Hann köpa två roséviner inne i stan, samt chips och dip som vi satt och myste med på kvällen. 
På onsdagen var det kalas! Åkte till min mormor och åt tårta och annat gott med mina mostrar och familjen. Mysigt! Fotade en hel del också! 
 
Idag åkte jag och killen in för att träna. Blev ben idag. Körde både squats och benpress - ingen bra idé. Körde slut mig såpass mycket att jag inte kunde gå ner för trappan efteråt. Kändes lite läskigt i benen... Sedan har jag jobbat hela kvällen. Det är Way Out West nu så det är totalt kaos! Och nu ligger jag i sängen och är helt slut. 
 
Sova snart eftersom jag ska upp "tidigt" imorgon och träna innan jag ska till mina föräldrar och sedan jobba igen. Jobb hela helgen! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hem ljuva hem!

Hemma från jobbet. Var åter igen en lugn kväll vilket är riktigt skönt när man jobbar ensam. Dock är det tråkigt att jobba ensam, har ingen att prata med =/ Brukar annars vara riktigt kul att jobba. Tränade innan jobbet idag och lyckades springa 2,5 kilometer! Sprang totalt i 20 minuter. Dock slutade jag springa i 2 minuter och gick bara i rask takt för att få tillbaka lite energi, och sedan började jag springa igen! Det är väl ingen superstor prestation, men jag har som sagt sämst kondition, så för mig är det rätt stort! Jag vägrar dessutom att jämföra mig med någon annan. Alla är individuella. Alla har sina egna unika genuppsättningar. Jag tävlar bara med mig själv och ingen annan. Tycker det är kul att det går så fort framåt. Att jag märker skillnad så fort. Sedan handlar det väl också mycket om att våga
 
Imorgon blir det ingen träning. Ska träffa min 15åriga syster imorgon och mysa med henne i stan. Sedan ska jag till killen på kvällen, så som jag har längtat! 
 
Fick en snygg "påse" från Desigual idag när jag gick förbi butiken. Riktigt snygg! Älskar färgerna. Tänkt att användas till mina gymgrejer!
 

Doctor Who

Såg klart första säsongen av Doctor Who inatt! Tänkte kolla på den tills jag somnade eftersom jag brukar göra det. Bästa sömnmedlet! Men inatt fungerade det inte. Så jag låg vaken till halv 7 på morgonen. När jag hade sett klart första säsongen stängde jag av datorn. Gick verkligen inte att sluta titta! 
Doctor Who handlar om Rose som träffar "The Doctor" som är en tidsresenär. Han har en blå "police box" som heter Tardis, och som är hans tidsmaskin. Och så reser de i tid och rum och råkar ut för diverse spännande saker. Tycker dock att serien är liiiite äcklig och läskig. De använder sig mycket av ljus och ljud som gör vissa varelser i serien obehagliga. Med andra ord händer det rätt sjuka saker i serien, som man inte tror ska hända. Spännande är den iallafall!
 
Iväg och träna snart för min del, sedan är det dags för jobb!
 
 

Nokia Lumia 925

Elgiganten söker 5 personer som ska testa Nokias nya telefon, Lumia 925. Den är så otroligt snygg! Nytt utseende och är i aluminium istället för plast och är svart/metallfärgad istället för gul, röd, blå etc som Nokias andra, tidigare telefoner är. Jag har ju själv en Nokia Lumia 800 som jag älskar, men jag känner att jag vill uppdatera mig från WP 7.8 till WP8. Det släpps dessvärre knappt några nya appar till WP7.8 längre, så det är väl dags att byta upp sig? 
Jag har i vilket fall som helst ansökt om att få testa den (man får behålla telefonen sen!) och skriva en produktrecension. Är ju riktigt intresserad av smartphones, datorer och kameror. Teknik överhuvudtaget! Kan en hel del och lär mig hela tiden nya saker.
 
Jag är iallafall riktigt nyfiken på Nokias nya telefon och håller verkligen tummarna på att jag kanske får testa telefonen. Chansen är väl inte enormt stor, men man kan ju alltid hoppas! 
 
 
 

Vilodag

Efter att ha tränat fyra dagar i rad har man rätt ont i kroppen av träningsvärk... Men nu börjar det släppa! Har inte tränat idag och planerar inte att göra det heller. Det har varit helt underbart att få sova ut ordentligt och slippa åka runt överallt. Enda nackdelen är väl att jag inte får träffa killen idag, förrän på söndag. Har inte varit hos honom sedan i måndags heller, men som tur är har vi kunnat träna med varandra varje dag så vi har träffats ändå. Saknar ändå den fysiska kontakten när man bara ligger i sängen och kramas. Finns verkligen inget mysigare! Men jag får stå ut till på söndag och försöka få tiden att gå snabbare. Jobbar bara idag och imorgon, sedan är jag ledig på söndag. Ska träna hela helgen också.
 
Jag håller på och äter whey, malto och casein nu under dagarna som jag tränar. Köpte Whey med chokladsmak och tyckte den var superäcklig, men nu har jag vant mig och så det funkar att dricka. Casein har jag i blåbärssmak och den var inte heller god första dagen. Berodde väl på konsistensen också. Men nu tycker jag att den också smakar mycket bättre. Luktar gott gör den iallafall! Däremot har jag stora problem med malto. Neutral smak, men det är inte smaken som är problemet, utan att jag mår illa så fort jag dricker det. Rätt jobbigt när jag ska ta det under träningen och mår illa hela tiden... Jag får väl hitta på något annat, behöver ha kaloritilskottet så att jag inte ligger på ett underskott. Min kropp förbränner ju redan allt jag stoppar i mig med en gång..

Holey Shirt!

Tränade imorse, var egentligen inte alls taggad på det eftersom att jag har träningsvärk i hela kroppen. Imorgon ska jag vila. Tänker ligga i sängen hela dagen tills det är dags för mig att åka till jobbet.
 
Om en stund ska jag gå iväg till min mormor eftersom att mina föräldrar har åkt ner från Stockholm och bor hos henne för tillfället. Mamma ska tydligen laga god mat, och det vill jag ju inte missa! Är dock inte alls hungrig nu, åt lunch för någon timme sedan. Fast man kan ju äta även om man inte är hungrig, bara för att det är gott! 
 
Tycker denna tröjan fortfarande är riktigt rolig, trots att jag fick den för 2 år sedan! En klar favorit!
 
 

Casheeeew!

Hemkommen från jobbet! Rätt knepigt att jobba och böja sig ner för att fixa saker på golvet när man har träningsvärk i benen. Måste sett jättekonstigt ut när jag försöker rätta till en matta utan att egentligen böja mig ner...hmm...
Inte alls mycket att göra idag heller så jag ställde mig och putsade ytterligare en dörr! Har precis tagit casein och ska äta lite cashewnötter jag köpte idag. Hann handla på vägen hem från gymmet!
 
Cashewnötter är ett mycket bättre alternativ till godis och chips ifall att man är sugen på att småäta. Dock får man i sig runt 600 kcal per 100 g man äter, så det är rätt kaloririkt. Men det innehåller till största delen av omättade fetter så som omega-6. 
 
Nu ligger jag hemma i sängen i allafall och ska nog sova om en stund. Träning på morgonen igen! 


Instagram
RSS 2.0